2777
2789
عنوان

به من میگه مهریتو ببخش

| مشاهده متن کامل بحث + 2910 بازدید | 118 پست

میدونید چیه میگه من میلیاردرم باشم واسم زوره چون مهریه رو من انتخاب نکردم حتی اگه هم بهت بدم راضی نیستم میگه حاضرم کتبی بنویسم نصف اموالم مال تو اما مهریه تو کتم نمیره

کاش خوشبختی  مثل مرگ حق همه بود
چه فرقی میکنه بگو اگر تو میخوای خونه به نامم کنی اول به نام کن بعد مهریمو ببخشم

خوب خونه اي كه به نامم ميكنه اندازه نصف مهريه ام هم نيستش ميگه در طول زندگي يواش يواش همه چي بنامت ميكنم اما اخه من چجوري اعتماد كنم بهش والا البته تا حالا ازش چيزي نديدم هيچ جا هم برام كم نزاشته اما من عجيب ادم بدبيني ام

‏از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وای گل گفتی و ایده خوبیه اگر یک زمانی دختر دار شدم براش حتماً همین کار رو میکنم

اره نيازه درجايي كه كار ازكار گذشته اينا رو بزني تو صورتش كه فكر نكنه يه حرفي زده و رفته بفهمه نامردي كرده نه زرنگي همين كه صدا رو گوش بده و يه شب بره تو فكر كه چي به چي خودش خيلي خوبه حتي برا يه شبم كه شده زجرش ميدي 

انشاالله كه دختر دار بشي و خوشبخت بشه 

خوب خونه اي كه به نامم ميكنه اندازه نصف مهريه ام هم نيستش ميگه در طول زندگي يواش يواش همه چي بنامت م ...

دقیقا همسر منم همینه البته واسه من یکم باهام سرد شده دیگه مثل دقیم تب و تاب نداره معمولیه ها ولی بیشتر دوستی و دوست داشتنو توش میبینم تا عشق و عاشقی

آره جفتمون فکر میکنیم که یه روز ممکنه جدا شیم چون اخلاقامون خیلی باهم فرق داره تازه چند وقت پیشا میگ ...

استارتر 

به بچه فكرنكن 

اما اونكه اول گفته حق طلاق با صد سكه و نصف اموال بنامت ميزنه خوب چيزيه 

ولي همزمان با هم بدون يك دقيقه فاصله 

من بودم امضا ميكردم راستش 

اصلا اصلا درمورد شما اينو نميگم وليرهركي كه ميخواد طلاق بگيره اخرش صدتا سكه بشه ميگيره 

تقريبا همه هم مهر يه رو ميلخشن تا طلاق بگيرن 

حق طلاق خيلي خوبه 

میدونید چیه میگه من میلیاردرم باشم واسم زوره چون مهریه رو من انتخاب نکردم حتی اگه هم بهت بدم راضی نی ...

مگه خودش موقع عقد قبول نکرد؟مجبورش ک نکردن

برا شادی روح پدرم لطفا یه صلوات بفرستین 
چیزی نداریم از این میترسه

پس بهتره برین پیش مشاوره،شما هردوتون دارین به جدایی هم فکر میکنین،این اصلا درست نیست و توی روند زندگیتون تاثیر منفی میذاره،یجایی این فکرا خستتون میکنه و جلوش کم میارین،لطفا برین مشاوره 

اصلا اهل مشاوره نیس کلی التماسشو کردم نمیاد خودمم قبلا رفتم چند جا همه گفتن با این مشخصاتی که میگی شوهرت افسردگی داره و بدون اون هم نمیتونه جلساتتو ادامه بدی

این مردارو فقط خدا میشناسه اصلا به حرفاش اعتماد نکن 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند