2777
2789
عنوان

به من میگه مهریتو ببخش

| مشاهده متن کامل بحث + 2910 بازدید | 118 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم حس میکنم میخواد طلاقت بده 🤐 مهریتو نبخش 

این چه حرفیه میزنی عزیزدلم 😂😂😂 از رو چند خط چه حسی گرفتی ....

نه عزیزم مهریتو نبخش اما معلومه شوهرت درگیر این قضیست ، ببین ینکه چه مشکلاتی تو زندگیتون هست رو نمیدونم اما سعی کن از این بابت به همسرن ارامش روانی بدی 

با حرف ، در عین ارامش و بی تفاوتی نظراتتو بگی 

اینطوری حتی ممکنه زو کل زندگیتونم تاثیر بزاره .ـ.

اگع بازم گفت بگو چرا ببخشم ؟ مهریه ای که برام تعیین شده طبق قانون و رف و شرع حق منه اما مهم اینه من چی بخوام . من چطور ادمیم 

اگه با مشاورم بحرفی عالیه

خب شما که میگی قصد طلاق نداری و شوهرتم دوستت داره پس این بحث سکه و مهریه چیه این وسط. اون تا وقتی و ...

باور کن همینو گفتم بهش گفتم مگه به من اعتماد نداری اون تو ی کاغده و ارزشی نداره میگه تو دعوا و کار به لح بازی برسه اینا فراموش میشه گفتم اگه اینجوری باشه منم باید نگران شم چون تو بیشتر میتونی آزارم بدی بعدش مگه از قرون وسطی اومدیم که با حنگ و دعوا تموم کنیم 

کاش خوشبختی  مثل مرگ حق همه بود

من شخصا به همسرم اعلام كردم كه اهل مهريه گرفتن نيستم

زندگي اولمم با اينكه ١٣٦٩ سكه مهرم بود و با اينكه از لحاظ مالي اكي نبودم دمان طلاق نگرفتم

اگه دوست داري بهش بگو كه نميگيري و خوب اينجوري فكرم نميكني كه زوري مونده

البته مردا تحت هيچ شرايطي زوري نميمونن خودخواه تر از اين حرفا هستن 

من ديدم مرديو كه زندانم به جون خريده كلي پول داده اما با زني كه نخواسته نمونده

امروز جايي هستم كه خواسته ام و فردا جايي خواهم بود كه ميخواهم....
این چه حرفیه میزنی عزیزدلم 😂😂😂 از رو چند خط چه حسی گرفتی .... نه عزیزم مهریتو نبخش اما معلومه شو ...

مرسی خانومی .اره مشکل که داریم جفتمون بی تجربه ایم .ما قرار گذتشتیم از اول زندگی که هرچی درآوردیم نصف باشه همسرمم تقریبا بهش عمل کرده از اول حساب مشترک باز کرد یا پولاش تو حساب منه فقط پیشه خونه به نامه اونه کلا.اون از این میتره که همه چیو نصف بزنه به نام من بعد اگه خاستیم جدا شیم منم ازش مهریه بگیرم اونوقت میخوره زمین چون تو آشناهاشون همچین کیسی بوده

کاش خوشبختی  مثل مرگ حق همه بود
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز