2777
2789
عنوان

به من میگه مهریتو ببخش

| مشاهده متن کامل بحث + 2910 بازدید | 118 پست

كسي كه بخواد طلاق بده اخرش ميده فقط مهريهبازي با روح و روان تو ميشه مردا واسشون مهم نيس كه طلاق سه ماه طول بكشه يا سه سال . اگر از خونوادت پشتوانه داري و شغل داري ( يا ميتوني بري سر كار ) ببخش تا جايي كه ميتوني ازشم حق طلاق بگير . 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

مهریه ات حقته ، وقتی داشتن مهریه تعیین میکردم یه کلام دهنشو باز می کرد و می گفت نمیتونه بده، اگه حرفی نزده یعنی قبول کرده. منم موقعی که مهریه امو داشتن تعیین میکردن خونواده ام گفتن ۵۰۰ و لی شوهرم سریع گفت من نمیتونم آین مقدار، واسه همین کمترش کردیم

اگه میخوای ببینی مجبوری باهات زندگی میکنه یانه بگو میخوای مهریه امو میبخشم ولی حق طلاق و بهم بده مطمعن باش اگه مهم نباشی واسش حق طلاق و بهت میده 

ولی هیچوقت مهریه اتو نبخش گلم

300 تا .متوسطه تقریبا 

اگر حس میکنی این جریان خیلی رو مخشه و باعث جنگ و جدال میشه بگو باشه تا 110تا عندالمطالبه و بقیه اش هم عندالاستطاعه که نه سیخ بسوزه و نه کباب.

خدایا فقط تورو دارم، کمکم کن.

البته دیگه حرفشو نزده میدونید چیه من اوایل وقتی بهم محبت نمیکرد و اذیتم میکرد با شوخی یا گاهی اوقات با خنده میگفتم یه روزی ولت میکنم میرم اما هیچ وقت حرف از مهریه نزدم شاید حس میکنه من یه روز ولش میکنم ک میترسه چون واقعا اندازه مهریم سرمایه نداره اما من چند بار براش قسم خوردم که مهریه ازت نمیخوام

کاش خوشبختی  مثل مرگ حق همه بود

خب شما که میگی قصد طلاق نداری و شوهرتم دوستت داره پس این بحث سکه و مهریه چیه این وسط.

اون تا وقتی واسه طلاق اقدام نکنی یه تیکه کاغذه تو محضرخونه.

پس هیچ ارزشی نداره بزار سرجاش باشه.

به شوهرتم بگو من مگه میخوام ازت طلاق بگیرم که همش بحث مهریه رو میاری وسط.

زندگی کن دردت چیه دیگه

خواهرانه میگم مهریه تو نبخش حتی اگه یه سکه باشه۰ اگه بخشیدی و شوهرت دیگه حسابت نکرد خودتو سرزنش کن۰

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!
مهریه ات حقته ، وقتی داشتن مهریه تعیین میکردم یه کلام دهنشو باز می کرد و می گفت نمیتونه بده، اگه حرف ...

به خدا ازش پرسیدم اونوقت من مهریم و میخواستم 800 تا بندازم گفت میتونم بدم 300 تارو

کاش خوشبختی  مثل مرگ حق همه بود
البته دیگه حرفشو نزده میدونید چیه من اوایل وقتی بهم محبت نمیکرد و اذیتم میکرد با شوخی یا گاهی اوقات ...

ببین شوهرت نگفته مهریه نمیدم گفته تا این حد دارم که بدم و بعضیا دوست ندارن بیشتر از توانشون تعهد بدن. این دلیل بر دوست نداشتن یا قصد جدایی نیست.

خدایا فقط تورو دارم، کمکم کن.
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز