2777
2789
عنوان

خیانت دیده ها

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 42 پست
شوهر من از ابروش میترسیدکشش نده دودش تو جش خودت میرهاز من ب تو نصیحت اگه شرایط جدایی نداری کش نده

یک چیز هایی سربسته به بابام گفتم ولی چون دوست نداشتم فعلا مادر بدونه (فشار داره)واسه همین سربسته گفتم تابعدا بهش بگم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان چیکار کنم بهش بگم از خونه بره ؟

هر جی کمتر ببینیش راحت تر کنار میای و بهتر تصمیم می گیری. تصمیم با خودته واقعا یه فکرایی به سر آدم میزنه اولش که قطعا خیلیاش درست نیست.صبر کن آروم شی اول بعد تصمیم بگیر

خط بیضی خط خط بیضی خط 😄امضام اینطوریه خو 😁

ولی من برعکس شما نظرم اینه آبروشو ببره تا حساب کار دستش بیاد.کاری ک من با شوهرم کردم و الا عین سگ از ...

همه مثل هم نیستن.از آشنایان ما تا خیانت شوهرش رو علنی کرد مرده رفت زنه رو عقد کرد براش خونه گرفت شرایط بدتر شد.

نگوخودت پرتش کن بیرون.من با لباس تنش پرتش کردم بیرون.من تا اداره همسرش رفتم و کل همکاراش میدونن

همکاراش مگه کی هستند خواهر، اونا بدترن تازه همکاران خانم اینجور وقتا اگه خیلی ناجور باشن میشینن پاش که مثلا درکت می کنیم و زنت (دور از جون شما منظورم شما نیستی) سلیطه س حق داری خیانت کنی و ... اینجوری لیست خیانت کن ها بیشترم میشه ! از اون ورم یه عده تریپ نصیحت برمیدارن فک میکنن خیلی حالیشونه . والا من یه کوچولو آبروریزی کردم در حد اینکه زنه رو تهدید کردم که به شوهرش میگم و شوهرمم همیشه می ترسه به کسی بگم. در صورتیکه اگه می گفتم ممکن بود پررو تر بشه یا اینکه یواشکی کار خودشو بکنه و از اون ورم منو تامین کنه که من فک کنم آدم شده !

میگه باهم دعوا می کردیم منم این کار کردم ولی من هرجور حساب میکنم ما یک ماه دعوا نمی کنیم اینا واسه ...

چرت میگه مردها همیشه میندازن گردن زنشون.بگو باشه پس این دفعه که دعوا کردیم منم میرم چت می کنم! اون موقع میفته به غلط کردن

این میگه برو به هر کسی می خوای بگو من ترسی ندارم از کسی .میگه من که رابطه جنسی نداشتم پس خیانت نکردم

دقیقا بگو منم عین خودت می کنم پس خیانت نکردم

همکاراش مگه کی هستند خواهر، اونا بدترن تازه همکاران خانم اینجور وقتا اگه خیلی ناجور باشن میشینن پاش ...

خودش تعریف میکرد اونجا که کار می کنه بعضی دختر مجردها که سن بالا هستن یازن های مطعلقه با همکارهای مرد رابطه جنسی دارن

گفتم به غلط کردن نیفتاد هیچ داشت منو می خورد

آخیش همین جوابه

قشنگ هر جا خودشو توجیه کرد سعی کن کاری کنی خودشو بذار جات که بهت خیانت شده. دیوونه میشه

خیانت زن و مرد نداره نذار بگه من مردم فرق دارم خودشو توجیه کنه پس فردا طلبکارم میشه میگه کاری نکردم.

آخیش همین جوابهقشنگ هر جا خودشو توجیه کرد سعی کن کاری کنی خودشو بذار جات که بهت خیانت شده. دیوونه می ...

خب الانم میگه کاری نکردم حالا طلب کار هم بود می گفت تو گوشیه من فوضولی کردی

خب الانم میگه کاری نکردم حالا طلب کار هم بود می گفت تو گوشیه من فوضولی کردی

بنابراین خیلی‌پررو تشریف دارن مدرک ازش نگه دار تهدیدش کن بگو آبروت رو می برم. فعلا بعنوان پاترس نگه دار اگه دیدی باز پررویی می کنه انجامش بده. خیلی‌عوضی ان گند می زنن معذرتخواهی نمی کنن آدم میمونه چکار کنه . 

خدا کمکت کنه خودت رو از بین نبر تقریبا همه مون توی این نکته اتفاق نظر داریم که آدم خیانتکار یه جورایی برامون می میره.سعی کن خودت رو تحقیر نکنی و بدونی تقصیر تو نیست خودتو با بقیه مقایسه نکن و اگه دیدی پرروئه انقدر به روش نیار که دیگه علنی هر کار خواست بکنه.

اگه می تونی یکماه هم جواب رابطه شو نده البته نمی دونم کار خوبی می کنم اینا رو پیشنهاد میدم یا نه، یاد خودم افتادم حالم بد شد 😔😔😔