2777
2789
عنوان

خیانت دیده ها

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 42 پست

عزیزم منم خیانت دیدم یکسال مث اسکلا بهش محبت میکردم بعدلو رفت مرتیکه

بخاطر بچه هام موندم بمون تو یه مادری پا پس نکش تو ن میتونی قید بچتو بزنی ن شرایط نگهداریش رو تنهایی داری نیمی از زنا خیانت میبینن باهاش صحبت کن ببین مشکل کجاس اگرم دلت ازش چرکین شده سرسنگین باش 

‏پیش از آنکه تشخیص دهید دچار افسردگی هستید یا اعتماد به نفس پایینی دارید، اطمینان حاصل کنید که توسط یک مشت عوضی محاصره نشده اید! ⁩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی من برعکس شما نظرم اینه آبروشو ببره تا حساب کار دستش بیاد.کاری ک من با شوهرم کردم و الا عین سگ از ...

بنظرم ابروشو ببره دیگه ترسی نداره و عادی میشه براش

البته شوهر من اینجور بود و ترس داشت میگف اگه کسی بدونه جدا میشیم

‏پیش از آنکه تشخیص دهید دچار افسردگی هستید یا اعتماد به نفس پایینی دارید، اطمینان حاصل کنید که توسط یک مشت عوضی محاصره نشده اید! ⁩
عزیزم منم خیانت دیدم یکسال مث اسکلا بهش محبت میکردم بعدلو رفت مرتیکهبخاطر بچه هام موندم بمون تو یه م ...

میگه باهم دعوا می کردیم منم این کار  کردم  ولی من هرجور حساب میکنم ما یک ماه دعوا نمی کنیم اینا واسه ۱۰ روز پیشه 

من بار اول ک خیانت دیدم گفتم شاید مشکل منم، تا میتونستم بهش محبت میکردم.

ینی عشق و علاقم بهش فوراااان می‌کرد.

سر صبح پامیشدم براش فرنی و پنکیک درست میکردم.

غذاهای خوشمزه و......

بعد باز خیانت کرد، بعد من یکاری باهاش کردم ک مادر بگرید!

بنظرم ابروشو ببره دیگه ترسی نداره و عادی میشه براشالبته شوهر من اینجور بود و ترس داشت میگف اگه کسی ب ...

این میگه برو به هر کسی می خوای بگو من ترسی ندارم از کسی .میگه من که رابطه جنسی نداشتم پس خیانت نکردم

میگه باهم دعوا می کردیم منم این کار کردم ولی من هرجور حساب میکنم ما یک ماه دعوا نمی کنیم اینا واسه ...

شوهر منم بهونه میاورد دارن کارشونو توجیح میکنن بمکن زندگیتو از نو بساز زندگی ک با سختی ب اینحا رسوندی دو دستی تقدیم هرزه ها خیابونی بدی؟؟؟مطمعنم بعد حدایی پشیمون میشی 

من خیلی فک کردم چون دوبار مچش رو گرفتم بار اول از خونه انداخت منو بیرون گف نمیخامت گفتم من نمیرم بخاطر دخترام موندم بار دوم ک لو رفت مث سگ ب پام افتاد ولی میددنی چیه مرده برام دیگع وحود نداره انگار

این میگه برو به هر کسی می خوای بگو من ترسی ندارم از کسی .میگه من که رابطه جنسی نداشتم پس خیانت نکردم

شوهر من از ابروش میترسید

کشش نده دودش تو جش خودت میره

از من ب تو نصیحت اگه شرایط جدایی نداری کش نده

چیکار؟

هم ب خانوادش گفتم

هم ب تک تک دوستاش گفتم و الا دیگ هیییی رفیقی نداره.

هم آبروشو تو محل کارش بردم

هم مهریه و نفقه شکایت کردم

الان بهم حق طلاق داده، ماهی 6 هم مهریه نفقه بم میده. 

هم ب خانوادش گفتمهم ب تک تک دوستاش گفتم و الا دیگ هیییی رفیقی نداره.هم آبروشو تو محل کارش بردمهم مهر ...

عجیبه دیگه چیزی برای از دست دادن نداره چطور باز میترسه

ما را به سخت جانی خود این گمان نبود...

شوهر من از ابروش میترسیدکشش نده دودش تو جش خودت میرهاز من ب تو نصیحت اگه شرایط جدایی نداری کش نده

یک چیز هایی سربسته به بابام گفتم ولی چون دوست نداشتم فعلا مادر بدونه (فشار داره)واسه همین سربسته گفتم تابعدا بهش بگم