سلام دوستان منم خیانت دیدم درحد چت بوده تو دیوار از این زن هایی که براشون پول واریز می کنن حدودا سه یا ۴ روز طول کشیده وخودش کنار گذاشته زنه ازش پول خواسته بود اینم گزینه واریز پول تو دیوار رو زده بود ولی معلوم بود پول واریز نکرده چون دختره گفته بود پول واریز نمی کنی بی خیال.حالا من دیشب داشتم تو گوشیش دیوار نگاه می کردم چت هارو دیدم نصف شب بیدارش کردم دعوا کردیم دعوای بد بهش گفتم امروز میرم واسه طلاق اما من یک شرایط خاص دارم (بچه مریض دارم که تنهایی نمیشه ازش مراقبت کرد منظورم دکتر بردن و بعضی از کارهای شخصی بچه وخیلی چیزهای دیگه که مربوط به بچه هست) اونم گفت اگه دوست داری طلاق میگریم حالا من نمیدونم به خوانوادم بگم یا نه نمیدونم باید چیکار کنم نمیدونم برنامه چیه؟فقط خانوم های ۳۰ سال وبالاتر جواب بدن بچه جواب نده لطفا
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
میگه باهم دعوا می کردیم منم این کار کردم ولی من هرجور حساب میکنم ما یک ماه دعوا نمی کنیم اینا واسه ...
شوهر منم بهونه میاورد دارن کارشونو توجیح میکنن بمکن زندگیتو از نو بساز زندگی ک با سختی ب اینحا رسوندی دو دستی تقدیم هرزه ها خیابونی بدی؟؟؟مطمعنم بعد حدایی پشیمون میشی
من خیلی فک کردم چون دوبار مچش رو گرفتم بار اول از خونه انداخت منو بیرون گف نمیخامت گفتم من نمیرم بخاطر دخترام موندم بار دوم ک لو رفت مث سگ ب پام افتاد ولی میددنی چیه مرده برام دیگع وحود نداره انگار
پیش از آنکه تشخیص دهید دچار افسردگی هستید یا اعتماد به نفس پایینی دارید، اطمینان حاصل کنید که توسط یک مشت عوضی محاصره نشده اید!