2777
2789
عنوان

جاری داری بخون

| مشاهده متن کامل بحث + 931 بازدید | 53 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ول کن تروخدا با با جاریم شیش سال حرف نزدم خود به خود قیافه می‌گرفت دعوتش میکردم شام شامو می‌خورد بلند میشدن میرفتن انگار عجله دارن حامله شدم هر مدل حرفی میخواست درست کرد منم باهاش قطع رابطه کردم راحت شدم

والا حس کردم مستقم از خودش بپرسم کوچیک میشم.به مادرشوهرم بگم اون بهش میگه

تجربه سالها تاهل میگه ابنکارو نکن.

حالا خود دانی.

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷هالووین جن میشن،ولنتاین رل میشن،کریسمس مسیحی...محرم که میشه همه آریایی هستن،عرب نمی‌پرستن😆

ینی برای استفاده نکردن از ک ا ن دوم باید تماس میگرفتی اجازه میگرفتی😂😂😂

الو سلام اجازه هست امشب اقدام کنیم😂😂😂

خدایاشکرت❤️ کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌     

مثل من و زن داداشم. اونم وقتی فهمید باردارم بهم ریخت که دلیلش هم داداشمه ولی رسما گفت خوبه دیگه وقت ...

دم خودم گرم ۳ ساله اقدامم هنوز،باردار نشدم بعد خواهر شوهرم تو این ۳ سال ۳ تا شیره به شیره آورد والا من غش و ضعف میکنم براشون گاهی اینقدر میچسبم بهشون خودم خجالت میکشم میگم نکنه بگن آخی این بچه میخاد میچسبه و اینا 

ولش کن بابا 

جاری همینه هر کار کنی اونم میخواد بکنه

من یه جاری دارم خیلی حسوده هر کار کنم انجام میده ، رفته بودیم شهر بازی اونم باخبر شد بدو رفت شهر بازی

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊