2777
2789
عنوان

جاری داری بخون

| مشاهده متن کامل بحث + 931 بازدید | 53 پست
وااا اسی شاید خودشون اقدام نکردن از الان میخای بچه ۶ هفته ات رو بکتی تو چش اونا

گل برو بالاتر بخون حرفامو ، اصلا من حتی بهشون نگفته بودم باردارم مادرشوهرم رفته گفته جاریت حاملس توهم حامله شو ‌... 

بعد الان قهر کرده بامن میفهمی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثل من و زن داداشم. اونم وقتی فهمید باردارم بهم ریخت که دلیلش هم داداشمه ولی رسما گفت خوبه دیگه وقت نداری بیای خونه ام منم که برای راحتی ات بهت زنگ نمیزنم. چهارماهه خبری ندارم ازشون. زنگ هم زدم چند بار در حد یک دقیقه اونم با لحن سرد جوابمو داد که ناامیدم کرد. هیچی به زندگی ات برس. خودشونو نشون دادن. هیچی نگو. حرفی هم نزن. بی خیال باش

چه اهمیتی داره ... من و جاریم جز سلام خوبی هیچ حرف دیگه ای نمیزنیم ....با اینکه تو ی  ساختمونیم هیچی از زندگی همدیگه نمیدونیم هیچ ارتباطی هم نداریم ...آخه اصلا جاری و برادر شوهر فامیل نیستند 😂😂😂

میگن : کار خوبه خدا بسازه سلطان محمود خر کیه ...🤲

مثل من و زن داداشم. اونم وقتی فهمید باردارم بهم ریخت که دلیلش هم داداشمه ولی رسما گفت خوبه دیگه وقت ...

ممنونم از نظرت عزیزم ، امروز میخام با مادرشوهرم تماس بگیرم و بهش بگم اما طوری ک خودم کوچیک نشم..

میخام بهش بگم هروقت مهمونی میرفتیم جاریم پیش من بود تا آخر مراسم هم صحبت بودیم ..

دیشب که اومدم پیش شما و جاری نشستم تا اخر مراسم مهمونی صورتش به حالت قهر گرفته بود اونطرف ... میخام بفهمه که متوجه شدم 

مستقیم ازش بپرس یه مدته هر دوتون سرسنگین شدین.میشه منم دلیلشو بدونم؟

اگه منطقی بود،توضیح بده،رفع سوءتفاهم بشه و همینجا تموم شه.

اگه واهی بود،تو هم دیگه بجز سلام و خداحافظ،حرفی نزن.

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷هالووین جن میشن،ولنتاین رل میشن،کریسمس مسیحی...محرم که میشه همه آریایی هستن،عرب نمی‌پرستن😆

وظیفه شمااااااااا گووووووووز محل کردن این اشخاص گوهه

تماااااااااام

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

چه اهمیتی داره ... من و جاریم جز سلام خوبی هیچ حرف دیگه ای نمیزنیم ....با اینکه تو ی ساختمونیم هیچی ...

دمت گرم ، والا ماهم مثل شما بودیم هروقت همدیگرو میدیدیم صحبت میکردیم درحد سلام علیک و روزمره .. ولی الان اونم دیگ قطع شد

مستقیم ازش بپرس یه مدته هر دوتون سرسنگین شدین.میشه منم دلیلشو بدونم؟اگه منطقی بود،توضیح بده،رفع سوءت ...

والا حس کردم مستقم از خودش بپرسم کوچیک میشم.

به مادرشوهرم بگم اون بهش میگه