_maryam_banoo_ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/08 تعداد پست: 5938 عنوان زانو درد 69 بازدید | 12 پست سلام بچه ها خوبین؟کیا زانو درد دارن یا داشتنعلتش چی بودهو اگر تونستین درمانش کنین چجوری تونستین؟🥲 1403/05/16 | 00:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
123rayaa عضویت: 1402/08/06 تعداد پست: 1255 کلی دلیل میتونه داشته باشی زمین خوردی یا ن ارتروز داری ؟؟ آزمایش دادی آهن کلسیمت خوب بوده؟
_maryam_banoo_ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/08 تعداد پست: 5938 کلی دلیل میتونه داشته باشی زمین خوردی یا ن ارتروز داری ؟؟ آزمایش دادی آهن کلسیمت خوب بوده؟ سلام اهن و کلسیمم ازمایش پنج ماه پیش اوکی بودهبعد از دوماه باشگاه به این روز افتادمجلوی زانوهام هر دوتاش میسوزه🥲تا وقتی دکتر دارو میده خوبم بعد که دارو تموم میشه دردش بر میگرده
123rayaa عضویت: 1402/08/06 تعداد پست: 1255 سلام اهن و کلسیمم ازمایش پنج ماه پیش اوکی بودهبعد از دوماه باشگاه به این روز افتادمجلوی زانوهام هر د ... آها خب بگو باشگاه رفتی حرکات رو درست نمیری ؟ منمم بخاطر زانو درد نتونستم باسگاه برم سنگین بود واسم
_maryam_banoo_ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/08 تعداد پست: 5938 آها خب بگو باشگاه رفتی حرکات رو درست نمیری ؟ منمم بخاطر زانو درد نتونستم باسگاه برم سنگین بود واسم نمیدونم من درست نمیرفتم با حرکات واسم بد بودمربی بالا سرم بود همشاعصابم خورده بخدا من فقط ۲۶ سالمهالان یکم سر پا می ایستم با دراز میکشم کاسه هردوزانوم میسوزهدکتر میگه نرمی کشکک (عکس نگرفت)ولی اخه هر دوتاشههردوتاش هم دردش مثل همهخسته شدمیک ماهه خوب نمیشه🥲
123rayaa عضویت: 1402/08/06 تعداد پست: 1255 نمیدونم من درست نمیرفتم با حرکات واسم بد بودمربی بالا سرم بود همشاعصابم خورده بخدا من فقط ۲۶ سالمهال ... یه ارتوپد خوب برو ام آر ای بگیر من گرفتم سالم بود اما اذیتم میشم از زانو درد تو اینطوری هستی باید عکس بگیری
_maryam_banoo_ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/08 تعداد پست: 5938 یه ارتوپد خوب برو ام آر ای بگیر من گرفتم سالم بود اما اذیتم میشم از زانو درد تو اینطوری هستی باید عک ... رفتم بخدا ارتوپد خیلی خوببه دکتری که رفتم هربار معاینه میکنه پامو تکون میده زانورو فشار میده میگه نرمی کشککولی عکس میگه احتیاجی نیست باورزش اصلاحی خوب میشیبهم میگه نگران نباشولی من خیلی نگرانم🥲شما با وجود اینکه علت خاصی تو عکس نداشتین باز زانو درد دارین؟
123rayaa عضویت: 1402/08/06 تعداد پست: 1255 رفتم بخدا ارتوپد خیلی خوببه دکتری که رفتم هربار معاینه میکنه پامو تکون میده زانورو فشار میده میگه نر ... در حالت عادی و پیاده روی ساده نه مشکلی نیست ولی باشگاه ک میرفتم خیلی زانو درد داشتم همش سالیسیلات میزدم...عکس گفت چیزی نیست ولی منم نمیدونم پس چرا اینجوری میشم🤦♀️😄
fttr عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 16 عزیزم سر خود کاری نکن برو دکتر یه دکتر خوب تو سعادت آباد هست اگر اشتباه نکنم دکتر مسعود میر کاظمی بود اسمش الکی برای کسی درمان بیخود پیشنهاد نمیده من خودم خورده بودم زمین وضعیت زانوهام خراب بود دکتر با یه جراحی کوچیک خوبم کرد
_maryam_banoo_ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/08 تعداد پست: 5938 عزیزم سر خود کاری نکن برو دکتر یه دکتر خوب تو سعادت آباد هست اگر اشتباه نکنم دکتر مسعود میر کاظمی بو ... من تهران نیستم عزیز
panahebrahimi عضویت: 1403/04/02 تعداد پست: 500 من یه مدتی زانو درد شدیدی داشتم و به پزشکای مختلفی مراجعه کردم و نتیجه نگرفتم ولی به دکتر عموزاده مراجعه کردم و درمان ایشون واقعا موثر بود
samaneh20_24 عضویت: 1403/07/21 تعداد پست: 159 سلام دوستم آرتروز زانو داشت رفت پیش دکتر محسن رضایی، بعد از درمانش الان زانوش خیلی خوب شده و میتونه به راحتی و بدون هیچ دردی راه بره
_maryam_banoo_ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/08 تعداد پست: 5938 من یه مدتی زانو درد شدیدی داشتم و به پزشکای مختلفی مراجعه کردم و نتیجه نگرفتم ولی به دکتر عموزاده مر ... سلام عزیزم مشکل زانوی شما چی بود؟