2777
2789
کلی دلیل میتونه داشته باشی زمین خوردی یا ن ارتروز داری ؟؟ آزمایش دادی آهن کلسیمت خوب بوده؟

سلام اهن و کلسیمم ازمایش پنج ماه پیش اوکی بوده

بعد از دوماه باشگاه به این روز افتادم

جلوی زانوهام هر دوتاش میسوزه🥲

تا وقتی دکتر دارو میده خوبم بعد که دارو تموم میشه دردش بر میگرده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام اهن و کلسیمم ازمایش پنج ماه پیش اوکی بودهبعد از دوماه باشگاه به این روز افتادمجلوی زانوهام هر د ...

آها خب بگو باشگاه رفتی حرکات رو درست نمیری ؟ 

منمم بخاطر زانو درد نتونستم باسگاه برم سنگین بود واسم

آها خب بگو باشگاه رفتی حرکات رو درست نمیری ؟ منمم بخاطر زانو درد نتونستم باسگاه برم سنگین بود واسم

نمیدونم من درست نمیرفتم با حرکات واسم بد بود

مربی بالا سرم بود همش

اعصابم خورده بخدا من فقط ۲۶ سالمه

الان یکم سر پا می ایستم با دراز میکشم کاسه هردوزانوم میسوزه

دکتر میگه نرمی کشکک (عکس نگرفت)

ولی اخه هر دوتاشه

هردوتاش هم دردش مثل همه

خسته شدم

یک ماهه خوب نمیشه🥲

نمیدونم من درست نمیرفتم با حرکات واسم بد بودمربی بالا سرم بود همشاعصابم خورده بخدا من فقط ۲۶ سالمهال ...

یه ارتوپد خوب برو ام آر ای بگیر من گرفتم سالم بود اما اذیتم میشم از زانو درد تو اینطوری هستی باید عکس بگیری

یه ارتوپد خوب برو ام آر ای بگیر من گرفتم سالم بود اما اذیتم میشم از زانو درد تو اینطوری هستی باید عک ...

رفتم بخدا ارتوپد خیلی خوببه دکتری که رفتم هربار معاینه میکنه پامو تکون میده زانورو فشار میده میگه نرمی کشکک

ولی عکس میگه احتیاجی نیست باورزش اصلاحی خوب میشی

بهم میگه نگران نباش

ولی من خیلی نگرانم🥲

شما با وجود اینکه علت خاصی تو عکس نداشتین باز زانو درد دارین؟

رفتم بخدا ارتوپد خیلی خوببه دکتری که رفتم هربار معاینه میکنه پامو تکون میده زانورو فشار میده میگه نر ...

در حالت عادی و پیاده روی ساده نه مشکلی نیست ولی باشگاه ک میرفتم خیلی زانو درد داشتم همش سالیسیلات میزدم...عکس گفت چیزی نیست ولی منم نمیدونم پس چرا اینجوری میشم🤦‍♀️😄

عزیزم سر خود کاری نکن برو دکتر یه دکتر خوب تو سعادت آباد هست اگر اشتباه نکنم دکتر مسعود میر کاظمی بود اسمش

الکی برای کسی درمان بیخود پیشنهاد نمیده من خودم خورده بودم زمین وضعیت زانوهام خراب بود دکتر با یه جراحی کوچیک خوبم کرد