2777
2789

من یه منابع بلند بالا نوشتم صبر کن کپی کنم حاصل یه ویس بلنددددد مدته😂

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...

مدنی: قربانی و شهبازی= شهبازی بهتره دو جلدی+بیات، توکلی هم خوبه

آیین دادرسی مدنی=دکتر شمس پیشرفته+ دوجلدی جامع توکلی(الان بیشتر از قانون خاص میاد)(تست دکتر کمالوند مبناش شمس پیشرفته اس) عمروانی(اگر جامع توکلی رو فقط بخونی،اشکالش اینه خیلی جاها با دکتر شمس مخالفت میکنه دانشجو سردرگم میمونه)، دکتر مهاجری ۴ جلدی(برای وکالت و قضاوت عملی)(رای وحدت رویه ۱۰سال اخیر خیلی مهمه نتیجه‌گیری آخرش مهمه یه کتاب داره خودش)(پیشنهاد اینه قانون خاص مرتبط با آزمون خونده بشه)(خود قوه قضاییه یه کتاب قانون داره جلد سفید که نظرمشورتی و آرای وحدت رویه رو کامل داره)

تجارت=اسکینی و کاویانی(باتوجه به آزمون توکلی و رشیدی نسب رو پیشنهاد میدن یه کتاب ساده ساز هست آخرشم نمودار داره و خوب توضیح داده) برای تست هم خانوم حسینی و قربانی(شرح حسینی از شرح قربانی بهتر و روان تره)

متون فقه=اهمیت زیادی داره، اصل منبع این تحلیل حوزه اس که ترجمشم آقای دادمرزی انجام داده،فقه استدلالی) تکمیلی هم سینجلی قبلا دوجلد بود الان شده یه جلد(بهتر اینه هردوتا رو باهم پیش ببریم و میشه درصد بالایی رو جواب داد) تست هم همون دکتر سینجلی

جزا= برای ارشد و آزمون کتاب دکتر غفوری،دکترکامفر هم خوبه(هم جزای عمومی هم خصوصی، ولی غفوری بهتره)(دکتر اردبیلی بیشتر به درد ارشد میخوره و تحلیلی ان)

چطور بخونیم؟؟

برای آزمون حقوقی مثلا اگه کتاب بیات رو میخوندم اگر ماده ۱ تا ۲۰ رو میخوندم اینجوری نبود که سریع برم مبحث بعدی تا مرورش نمیکردم و تستشو نمیزدم رهاش نمیکردم حتی اگه وقتمو میگرفت هفته بعدیشم سریع نمیرفتم سراغ مبحث بعد بازم مرور میکردم و تستاشو میزدم حتی اگه تستش برام آشنا بود.همون لحظه که میخوندم هم تست میزدم. نکته هاشو هم داخل خود همون کتاب می‌نوشتم.هرروز سعی کنید بخونید.برای استراحت مبحثی پیش برید.یعنی در بحث اموال،اموال منقول و غیرمنقول به هم ربط دارن تا هردوتاشو نخوندید رهاش نکنید.تا نفهمیدید سراغ بعدی نرید.اگر حس کردید از یه جایی به بعد نتونستید چیزی بفهمید دیگه نخونید. تقسیم کتابا خیلی مهمه مثلا من آیین دادرسی و مدنی رو باهم میخوندم چون بهم مرتبط بودن

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مدنی: قربانی و شهبازی= شهبازی بهتره دو جلدی+بیات، توکلی هم خوبهآیین دادرسی مدنی=دکتر شمس پیشرفته+ دو ...

اینو یکی از شاگردای تاپ بهترین استادم معرفی کرده رتبه ۱۶ قضاوت و ۲۳ ارشد من خودم میخوام واسه آزمون اینا رو بگیرم حالا اگه میخوای خودتم یه تحقیق بکن

شما وکیل هستی

نه عزیزم دانشجو ترم آخر حقوقم

این همه منابع سخت میشه

همشونو که نمیخواد چندتا معرفی کرد واسه هرکدوم ولی آخرسر گفت کدومش بهتره نسبت به بقیه تو متن نوشتم

خوب همون ادم رو سردر گم میکنه

نمیدونم والا من خودم میخوام طبق نظر اون پیش برم یه سری از کتابا رو گفته بهتره همونا رو میگیرم

پایه م خیلی خیلی ضعیفه

پس باید کلاس ببینی تا درس ها رو بفهمی

یا تو یه موسسه ثبت نام کن 

یا از گروه رابین هود دانلود کن 

به امید روزی که بیام تاپیک بزنم قبول شدم  برای هدفم یه صلوات بفرستین لطفا تا انرژی های خوبتون بیاد تو زندگیم