2777
2789
عنوان

عکس خونم💔😢

| مشاهده متن کامل بحث + 2508 بازدید | 95 پست
چه حس خوبی داره خونت.. فرش ها دست بافه؟ عزیزم حس خوب خونه به خاطر وجود خودته.. هر جا بری از این بهتر ...

نه دستباف نیستن 

مرسی مهربونم بابت حرفای قشنگت چقدر انرژی خوب گرفتم امیدوار شدم واقعا😍❤️🌻🌻🌻🌻

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وای خونه ما انقد روشنه آدم میترسه راه بره رو فرشا

منم فرشای قبلم خیلی روشن بود دائم روفرشی روشون بود پسرمم کوچیک بود همه جای فرش ابمیوه میریخت اینقدر ک اذیت شدم اینارو خریدم 😂

منم فرشای قبلم خیلی روشن بود دائم روفرشی روشون بود پسرمم کوچیک بود همه جای فرش ابمیوه میریخت اینقدر ...

اتفاقا ب همسرم گفتم بیا بریم ازین روفرشی ها که کش دار قرمزش بخریم 😍

چرا اخه

دستباف خریده بودم یه ماه قبل عید ولی گذاشته بودم گوشه خونه لوله شده 

دوسه شب ب عید دیگ کف خونه رو تمیز کردمو فرشای دستبافمو انداختم ک چشمت روز بد نبینه یه دونه موریانه فرش دیدم یا همون بید 

تا صبح اینقدر گریه کردم داشتم سکته میزدم 

خلاصه شب سال تحویل خونم بی فرش بود بعد اونم ک اخه همه فروشگاهای فرش بسته بودن چون عید بود دیگ بعد چند روز ک باز کردن ما بگرد ک‌میگردی برا فرش قرمز اخه دستبافامم قرمز بود دلم قرمز میخاست خلاصه لاکی هم ک‌خیلی تنوعش کمه یا قدیمی بودن سه چهار روز گشتیم تا این فرشارو خریدم😂

فرشات به خونت جون داده🥰 انقدر فرش بی رنگ و لعاب دیدیم از دیدن این فرشا آدم انرژی میگیره در مورد خون ...

مرسی گلم موافقم با حرفات 🥰❤️

اره انشالله ک‌خیر باشه 

دستباف خریده بودم یه ماه قبل عید ولی گذاشته بودم گوشه خونه لوله شده دوسه شب ب عید دیگ کف خونه رو تمی ...

عزیزم خیلی قشنگن 

اگه ی مبل ست میز غذاخوریت بگیری با این فرشا عالیه

منم خیلی خوشم میاد فرش لاکی

دست بافارو چ کردی؟

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم
خوب اینحارو بفروشید به‌واحد سند دار بخرید ۴۰۰ میلیون وام میدن یکم هم بزارید روش راحت یه واحد ۹۰ متری ...

چطوری من نشنیدم 

کاش بشه اینکارو کرد چون شوهر من خیلی ولخرجه بیفته تو قسط میتونیم پیشرفت کنیم

فداتشم 😍

سرای ایرانی فرشای قشنگی داره همه طرح و رنگ

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم
خیلی قشنگه خونت ان شالله قشنگترش هم میخری منم خونه ام رو خیلی دوست دارم انگار بچمه حتی شوهرم هم که ا ...

وای بخدا میخاستم تو پست اول ک گفتم نگید زشته بنویسم مث بچمه باز پشبمون شدم ک مسخرم نکنن😂❤️