2777
2789
عنوان

عکس خونم💔😢

| مشاهده متن کامل بحث + 2508 بازدید | 95 پست

فرشات به خونت جون داده🥰 

انقدر فرش بی رنگ و لعاب دیدیم از دیدن این فرشا آدم انرژی میگیره 

در مورد خونت هم ناراحت نباش انشاالله خیری توش هست بخدا اعتماد کن شاید یه خیر و بُردی تو این اتفاق براتون گذاشته کنار

حکومت اگه بخواد مردم معترض رو بکشه با اسلحه ژسه میکشه ،نه با تبر و قمه و دشنه،بیشتر هموطنانمون با اینا کشته شدن و اونایی که تیر خوردن ،فشنگ یوزی از بدنشون درآوردن ،اسلحه یوزی تو نیروهای امنیتی ایران استفاده نمیشه.دیگه با خودتونه بقیش🤷 خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خونت کوچیکه ولی خیلی باسلیقه و مرتبی بنظرم دیدم بعضیا با خونه بزرگتر خیلی شلوغو و نامرتبن و میگن جا ...

فداتشم نظر لطفته😍❤️🌻

وای ک اگ من به خونه بزرگ داشتم😁

خیلی قشنگه خونت ان شالله قشنگترش هم میخری منم خونه ام رو خیلی دوست دارم انگار بچمه حتی شوهرم هم که از یه جاییش ایراد میگیره بدم میاد میگم نگو ناراحت میشم🤣

پلنگ من دل مغرورم پرید و پنجه به خالی زد...
ی نفر هست اسمشpani اون پولداره بااونوقاطی میکردم،عزیزم ماهم ۶۵ متریه خونمون خداروشکر بازم

اره خداروشکر لااقل اجاره نمیدیم 

بخدا اگ همسایه اذیت نمیکرد حالا حالاها عوض نمیکردم خونه رو ولی دیگ کلافه شدم تاپیک قبلم گفتم چ بلایی سرمون میارن

چرا خونه هاتون انقدر تمیزه چیکار می‌کنین نکنه سحر جادو بلدین 😂😂

حالا تصور کن من عمل داشتمو بخیه دارم اصلا نباید کار سنگین کنم امروز همسایمون اینقدر اذیت کرد گفتم باید خونه رو مرتب کنم بنگاهی بیارم بفروشم با ابن وضعم پاشدم ب نظافت