2777
2789
عنوان

داره میره حالم بده میشه بیاین🙂💔

239 بازدید | 23 پست

(پارتنرمه)

بخاطر دیدن هم یک دفعه ایی اومد شهرمون و سوپرایزم کرد و بعد چند روز که پشت سر هم دیدیم همو حالا فردا میخاد برگرده شهرشون😭💔

یا این وجود که می‌دونم چند ماه دیگه بازم هر طوری شده میاد ولی دلم طاقت نمیاره تا اون موقع :)) 

هرررررجا که خواستم برم اون این چند روز همراهم بود 

حالا اینجا ها بخوام تنهایی برم خیلی سخته🙂💔

امروزم برای آخرین بار همو دیدیم نتونستم جلوی بغضمو بگیرم توی بغلش کلی گریه کردم و هر دو حالمون بد بود هر دو ناراحت بودیم خیلی و خیلی سخت بود اون لحظه😔💔

نمی‌دونم چطوری بگذرونم تا دوباره بیاد شهرمون:)

چند ساعت دیگه راه می افته🙂💔

چیکار کنم آروم بگیرم ؟🥲🫠

لانگ دیستنس یعنی غرق شدن تو خیالِ آغوشت:) یعنی دور بودن تو رو ترجیح میدم به نزدیک بودن خیلیا:) یعنی قوی موندن برای روزی که بالاخره فاصله تموم می‌شه...یعنی دوست دارم حتی از راه دور"M"🤍💍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلم واسه دوران دوستی با شوهرم تنگ شد اون موقع ها خیلی بیشتر   عاشقم بود بادش بخیر...

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 
دلم واسه دوران دوستی با شوهرم تنگ شد اون موقع ها خیلی بیشتر عاشقم بود بادش بخیر...

میشه بپرسم برای چی؟ منظورم اینه خوب چه دلیلی داره اون موقع بیشتر عاشق باشه الان که زن و شوهرید باید همه چیز قشنگ‌تر باشه 🫠

لانگ دیستنس یعنی غرق شدن تو خیالِ آغوشت:) یعنی دور بودن تو رو ترجیح میدم به نزدیک بودن خیلیا:) یعنی قوی موندن برای روزی که بالاخره فاصله تموم می‌شه...یعنی دوست دارم حتی از راه دور"M"🤍💍

@ماه_صورتییی  

بنظرت چیکار کنم اجی🫠💔

و اینکه میشه دعا کنی به سلامت برسه؟(: نگرانشم

میشه بپرسم برای چی؟ منظورم اینه خوب چه دلیلی داره اون موقع بیشتر عاشق باشه الان که زن و شوهرید باید ...

منم با نامزدم دورانی که دوست بودیم خیلی بهم توجه میکرد الان که عقدیم هفته هاست که سراغمو نمیگیره 

من یسال عقد بودم دستشم نمیگرفتم روم نمیشد حالا شما رفتی بغلشم؟؟؟؟؟عجببببببببه کجاها داریم میرسیم

عزیزم بغلش کردم باهاش رابطه نداشتم که جرم نکردم که 

در برابر اون همه دختر و پسری که تو دیت اول هزار و یکی ارتباط ناجور با هم برقرار می‌کنن و هزار تا چیز دیگه یه بغل ساده که چیزی نیست! 

تازه اون حتی روش نمی‌شد دستمو بگیره! 

آدم با آدمش خیلی فرق داره

منم با نامزدم دورانی که دوست بودیم خیلی بهم توجه میکرد الان که عقدیم هفته هاست که سراغمو نمیگیره

آخه چرا اینطوری میشه؟

خیلی‌ها رو دیده بودم که دقیقاً همین طوری بودن و همیشه برام سوال بود چی باعث میشه آخه اینطوری بشه؟

چند سالته رل ات چند ساله اش

۱۸ و ۲۴