2777
2789
عنوان

داره میره حالم بده میشه بیاین🙂💔

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 23 پست
بنظرت کاری ام میشه کرد؟

نمیدونم 🙃

لانگ دیستنس یعنی غرق شدن تو خیالِ آغوشت:) یعنی دور بودن تو رو ترجیح میدم به نزدیک بودن خیلیا:) یعنی قوی موندن برای روزی که بالاخره فاصله تموم می‌شه...یعنی دوست دارم حتی از راه دور"M"🤍💍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه بپرسم برای چی؟ منظورم اینه خوب چه دلیلی داره اون موقع بیشتر عاشق باشه الان که زن و شوهرید باید ...

نه عزیزم دوستی همه چی قشنگتره تو زندگی انقدر چالش و سختی دردسر هست و اینکه بهم برسید اون هیجان رابطه هم میخوابه 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 
@ماه_صورتییی بنظرت چیکار کنم اجی🫠💔و اینکه میشه دعا کنی به سلامت برسه؟(: نگرانشم

سلام قشنگم

خودتو اذیت نکن عزیزدلم ایشالا دوباره میاد میبینیش🥲

البته حق داری چون چن روز پیشت بوده الان بخاد یهو بره اذیت میشی

چشم حتما

ایت‌الکرسی خوندم براش عزیزم

بمانم بمانی ببینند بمیرند🤍🧿•                                      تویی تنها ساکن قلب این دختر ؛🤍.           تو نوری هستی که قلبمو گرم نگه داشتی❤️‍🔥.https://www.ninisite.com/discussion/topic/13582698/%d8%af%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86-%d8%b9%d8%a7%d8%b4%d9%82%d8%a7%d9%86%d9%87-%da%a9%d9%88%d8%aa%d8%a7%d9%87?postId=338050990 اگه داستان کوتاه عاشقونه دوس داری بیا تو تاپیکم
سلام قشنگمخودتو اذیت نکن عزیزدلم ایشالا دوباره میاد میبینیش🥲البته حق داری چون چن روز پیشت بوده الان ...

قربونت مرسی 🥹💙

الان که رسیده شهرشون دلم آروم نمی گیره همش دلتنگ میشم همش خاطرات این چند روز و مرور میکنم میگم کاش بازم می تونستم مثل دیروز مثل پری روز مثل چند روز پیش بیاد هی توی کوچمون بشینه تا از در بیام بیرون ببینمش :)

تا بهش بگم دارم میرم فلان جا بیا دنبالم:)

یا بیاد جلوی پنجره اتاقم ببینمش 🥲

نمی‌دونم چطوری باید جاهایی که با اون رفتم و تنهایی برم خیلی سخته 🥺🥺 

تا دوباره بیاد از دلتنگی بغلش گرفتن دستانش دیوونه میشم که 🫠

لانگ دیستنس یعنی غرق شدن تو خیالِ آغوشت:) یعنی دور بودن تو رو ترجیح میدم به نزدیک بودن خیلیا:) یعنی قوی موندن برای روزی که بالاخره فاصله تموم می‌شه...یعنی دوست دارم حتی از راه دور"M"🤍💍

قربونت مرسی 🥹💙الان که رسیده شهرشون دلم آروم نمی گیره همش دلتنگ میشم همش خاطرات این چند روز و مرور ...

سخته واقعا:)

ولی خودتو ناراحت نکن قشنگم دوباره میاد چن وقت دیگه

ویدیوکال بگیرین یکم از دلتنگیتون رفع بشه🥲

هرچند که دلتنگی با این چیزا رفع نمیشه..

ولی خب

بمانم بمانی ببینند بمیرند🤍🧿•                                      تویی تنها ساکن قلب این دختر ؛🤍.           تو نوری هستی که قلبمو گرم نگه داشتی❤️‍🔥.https://www.ninisite.com/discussion/topic/13582698/%d8%af%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86-%d8%b9%d8%a7%d8%b4%d9%82%d8%a7%d9%86%d9%87-%da%a9%d9%88%d8%aa%d8%a7%d9%87?postId=338050990 اگه داستان کوتاه عاشقونه دوس داری بیا تو تاپیکم
2790
2778
2791
2779
2792