سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
روز های زوج از ساعت ساعت ۱۰نیم تا ۱۲ و ۲تا ۳ باید بهشون پیام بدی.
برات تگ کردم نی نی یار رو بزن روش بعد بزن روی ارسال پیام و بهش پیام بده چون تاپیکش قفله
لینک رو باید براش تو پیام بفرستی
انقدر بدم میاد بهم میگن: فمینیست! من کی گفتم برابری میخوام؟! من زن سالاری میخوام. . . . . . .. . . اگه اهل مطالعه هستی بهترین کتابی که خوندی رو بهم معرفی کن🩵
روز های زوج از ساعت ساعت ۱۰نیم تا ۱۲ و ۲تا ۳ باید بهشون پیام بدی.برات تگ کردم نی نی یار رو بزن روش ب ...
عزیزم خییییلی ممنونم از راهنماییت🙏🫂♥️
میگن مستی گناهه، به انگشت ملامت. باید مستارو حد زد، به شلاق ندامت🖤 سبوی ما شکسته، در میکده بسته💔 امید همه ی ما به همت تو بسته. به همت تو ساقی، تو که گره گشایی🕊
انقدر بدم میاد بهم میگن: فمینیست! من کی گفتم برابری میخوام؟! من زن سالاری میخوام. . . . . . .. . . اگه اهل مطالعه هستی بهترین کتابی که خوندی رو بهم معرفی کن🩵
میگن مستی گناهه، به انگشت ملامت. باید مستارو حد زد، به شلاق ندامت🖤 سبوی ما شکسته، در میکده بسته💔 امید همه ی ما به همت تو بسته. به همت تو ساقی، تو که گره گشایی🕊