2777
2789
عنوان

شباهت عجیب سروش صحت ونویدپورفرج😵‍💫

| مشاهده متن کامل بحث + 1346 بازدید | 32 پست
لیلا زارع و مینا ساداتی خیلی شبیه هم هستن .این دو تا نه خیلی شبیه نیستن

دقت کن  تن صداشون  لحن صحبتشون   فاصله سنیشون زیاده خب  سروش پیرشده  . به سن اون برسه کپپپی میشن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

قفله عزیزم

روز های زوج از ساعت ساعت ۱۰نیم تا ۱۲ و ۲تا ۳ باید بهشون پیام بدی.

برات تگ کردم نی نی یار رو بزن روش بعد بزن روی ارسال پیام و بهش پیام بده چون تاپیکش قفله

لینک رو باید براش تو پیام بفرستی 

انقدر بدم میاد بهم میگن: فمینیست! من کی گفتم برابری میخوام؟! من زن سالاری میخوام. . . . . . .. . . اگه اهل مطالعه هستی بهترین کتابی که خوندی رو بهم معرفی کن🩵

روز های زوج از ساعت ساعت ۱۰نیم تا ۱۲ و ۲تا ۳ باید بهشون پیام بدی.برات تگ کردم نی نی یار رو بزن روش ب ...

عزیزم خییییلی ممنونم از راهنماییت🙏🫂♥️

میگن مستی گناهه، به انگشت ملامت. باید مستارو حد زد، به شلاق ندامت🖤 سبوی ما شکسته، در میکده بسته💔 امید همه ی ما به همت تو بسته. به همت تو ساقی، تو که گره گشایی🕊

اره شبیه کیسان هم هست انگار سروش وکیسان رو قاطی کرون ریختن تو نوید😐😅

هوم 

ولی قبول کن شبیه سروش نیس🫣🤝

کتاب،رمان و فیلم مورد علاقتو میگی؟😊     °•زندگی دیکته میگفت؛مَنَم غلَت پُشطِ غَلَت 🖇🌿⚡•°
عزیزم خییییلی ممنونم از راهنماییت🙏🫂♥️

فدات بشم 

انقدر بدم میاد بهم میگن: فمینیست! من کی گفتم برابری میخوام؟! من زن سالاری میخوام. . . . . . .. . . اگه اهل مطالعه هستی بهترین کتابی که خوندی رو بهم معرفی کن🩵

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز