راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
روز های زوج از ساعت ساعت ۱۰نیم تا ۱۲ و ۲تا ۳ باید بهشون پیام بدی.
برات تگ کردم نی نی یار رو بزن روش بعد بزن روی ارسال پیام و بهش پیام بده چون تاپیکش قفله
لینک رو باید براش تو پیام بفرستی
انقدر بدم میاد بهم میگن: فمینیست! من کی گفتم برابری میخوام؟! من زن سالاری میخوام. . . . . . .. . . اگه اهل مطالعه هستی بهترین کتابی که خوندی رو بهم معرفی کن🩵
روز های زوج از ساعت ساعت ۱۰نیم تا ۱۲ و ۲تا ۳ باید بهشون پیام بدی.برات تگ کردم نی نی یار رو بزن روش ب ...
عزیزم خییییلی ممنونم از راهنماییت🙏🫂♥️
میگن مستی گناهه، به انگشت ملامت. باید مستارو حد زد، به شلاق ندامت🖤 سبوی ما شکسته، در میکده بسته💔 امید همه ی ما به همت تو بسته. به همت تو ساقی، تو که گره گشایی🕊
انقدر بدم میاد بهم میگن: فمینیست! من کی گفتم برابری میخوام؟! من زن سالاری میخوام. . . . . . .. . . اگه اهل مطالعه هستی بهترین کتابی که خوندی رو بهم معرفی کن🩵
میگن مستی گناهه، به انگشت ملامت. باید مستارو حد زد، به شلاق ندامت🖤 سبوی ما شکسته، در میکده بسته💔 امید همه ی ما به همت تو بسته. به همت تو ساقی، تو که گره گشایی🕊