2777
2789
عنوان

بنظرتون از خانمه بپرسم

95 بازدید | 14 پست

سفر میخوایم بریم نوبت گرفتیم هتلی ک با ادارمون قرارداد داره خانمه خیلی کمک و راهنمایی کرد. همسرم میگه ازش فامیلش بپرس واسش یکم از سوغاتی شهرمون ببریم.

زنگ بزنم هتل بپرسم ؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فامیلش به چه کار میاد؟

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| |•کاشکی یه بارون بزنه غم شهرو بشوره ببره•|

هتلش مشخصه گلم همسرم میگه میپرسیدی روزی ک ما میریم هست یا نه. واسش کمی سوغات ببریم

خب پس بپرس حتما 

خدا خیرتون بده که ادما رو از خوب بودن پشیمون نمیکنین .خوش بگذره و به سلامتی برین و برگردین

خب پس بپرس حتما خدا خیرتون بده که ادما رو از خوب بودن پشیمون نمیکنین .خوش بگذره و به سلامتی برین و ب ...

عزیزدل بد نیستم زنگ بزنم بپرسم پنجشنبه ک ما میایم شمام هستین؟ یا کلا بیخیال بشم . تو ذوق همسرمم زدم دیدم با ذوق گفت واسش سوغاتی ببریم گفتم لازم نکرده کارشون همینه در حالیکه خودمم صبح تو فکر سوغاتی بودم.

یا کلا بیخیال بشم