2777
2789
عنوان

وسواس فکری شدید حالم خوب نیست

584 بازدید | 24 پست

دائم در حال نکوهش خودم هستم میگم کاش اینو نگفته بودم کاش اینکار نکرده بودم تو جمع حرف میزنم فردا میگم ای کاش حرف نزده بودم حالا حرف بی ادبی یا بد هم نمی‌زنم انقدر بهش فکر می کنم تا دیوانه بشم.ازراسترس پاهام تکون میدم تیک گرفتم دوبار رفتم دکتر جز دارو که بدتر هم کنه فایده نداشت

منم پاهام تکون میدم پوست لبم میکنم 

وسواس فکری هم دارم 

همش میگم دیدی باهات سرد رفتار کردن خوششون نمیاد ازت 

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم اضطراب و وسواس شدید به همراه افسردگی دارم 

و همچنین اختلال خودبیمارانگاری و ترس از ابتلا به بیماری های سخت 

یک ماه و نیم دارو مصرف میکنم و خیلی بهتر از قبل شدم 

نه اینکه خوب شده باشم ها ولی حداقلش دیگه استفراغ نمیکنم و دست و پاهام زیاد نمیلرزن 

ولی الان که میخوام پریود شم دوباره حالم شده مثل قبل از خوردن قرصا 

داغون شدم سرم میترکه از افکار وحشتناک 

نمیدونم به کی پناه ببرم به کدوم سمت برم 

واسه ظهور آقام و خوب شدن حال دل مردم دعا کنید

به فکرت بگوولش کن دیگه گذشته.منم خیلی خودموسرزنش میکردم بعددیدم حالم داغون ترمیشه گفتم همینجوریش حالم بده تازه خودمم به خودم چیزبگم!این شدکه ول کردم وبهترازقبل بودبرام

۷۵.۹۲۸۰
منم اضطراب و وسواس شدید به همراه افسردگی دارم و همچنین اختلال خودبیمارانگاری و ترس از ابتلا به بیمار ...

بخدا منم نزدیک پریودیم داغون میشم شبها خوابم نمیبره

منم همینطورتلاش میکنم تا حد امکان اصلا مهمونی نرم و زیاد حرف نزنم

آدم سختش میشه من دائم تو ذهنم به خودم میگم نه تو که حرف بدی نزدی تو که چیزی نگفتی خودم خودم رودل داری میدم

به فکرت بگوولش کن دیگه گذشته.منم خیلی خودموسرزنش میکردم بعددیدم حالم داغون ترمیشه گفتم همینجوریش حال ...

من تو ذهنم به‌خودم دل داری میدم اما خب از شروع تا پایان مخم میترکه

بخدا منم نزدیک پریودیم داغون میشم شبها خوابم نمیبره

وای همش میگم اگه سرطان گرفتم چی

دیروز گفتن یه دختر۱۷ساله سرطان کبد گرفت سابقه ی خانوادگی هم نداشت حالا بیا و منو بگیر دیگه‌‌‌‌... اینقدر حالم بد شد گفتم خب یعنی ممکنه منو هم بگیره آخه بچه۱۷ساله مگه چیکار کرده ک سرطان گرفته...

واسه ظهور آقام و خوب شدن حال دل مردم دعا کنید

وای همش میگم اگه سرطان گرفتم چیدیروز گفتن یه دختر۱۷ساله سرطان کبد گرفت سابقه ی خانوادگی هم نداشت حال ...

وای عزیزم فکر بیمار خیلی بد هست من نمی‌دونم چکار. کنم