2777
2789
هههه درود بر خودت 🤣🤣 باید اعتراف کنم من به دمپایی همسایه هم رحم نکردم نگم بهتره 😥

خخخخخخخ واااااای مررررردم 😂😂😂😂 اقا یه دمپایی واسم گرفته بودن از همینایی که کش پهن داشت واسه تابستونم ....راه میرفتم باهاش صدای گ  و ز  میدار با هر قدم   حالا من بدبخت از خونه تا مدرسه رو پیاده میرفتم و میومدم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تازه این کتونیا بود اگنس بود. چقدر نالیدم مامانم واسم بخره آخرش خرید اما سیاهشو خرید من سفید دوس داش ...

اگنس و یادم نی

السلام علیک یا ابا عبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک. دست من و دامن تو آقا.این ماه حاجت روام کن😢🙏

توراه مدرسه خواهرم یه پیرمرده بودآلاسکامیفروخت؛خواهرم میگه خودم باچشم دیدم چوب آلاسکاهاروتوکوچه پیدامیکرده😆ایناهم میرفتن ازش میخریدن

الان که فکرمیکنه کلی چندشش میشه😂خدارحمتش کنه🙏بچه هاروخوشحال میکرده😆

اگنس و یادم نی

دو مدل بود آدیداس که پرستیژ داشت و اگنس خیلی خوشگلو دخترونه بود

بعضیا جورین که نباید بگی خدایا به راه راست هدایتش کن بلکه باید بگی خدایا راه راس رو به سمت این کج کن😊
خخخخخخخ واااااای مررررردم 😂😂😂😂 اقا یه دمپایی واسم گرفته بودن از همینایی که کش پهن داشت واسه تابس ...

😂😂😂😂😂

عین من فقط دمپایی های من اکثرا جلو بسته بود .تازه شانس میاوردم رنگ شاد بخرن 

البته اینم بگم بعضی وقتا یه دمپایی مشترک دو نفر بود یا سه نفر بخاطر همین رنگ و جوری انتخاب میکردن به مونث و مذکر بخوره😂😂

چو از این کویر وحشت به سلامتی گذشتی ، به شکوفه ها ، به باران برسان سلام ما را ....
توراه مدرسه خواهرم یه پیرمرده بودآلاسکامیفروخت؛خواهرم میگه خودم باچشم دیدم چوب آلاسکاهاروتوکوچه پیدا ...

اینهمه اشغال میخوردیم یه بار نریض نشدیم حالا قاشق رو از تو جاقاشقی بر داریم نشوریم سرطان روده و معده و کبد و ....میگیریم 😁

اینهمه اشغال میخوردیم یه بار نریض نشدیم حالا قاشق رو از تو جاقاشقی بر داریم نشوریم سرطان روده و معده ...

من از تو جدول هم خوردنی برداشتم 🤐😓😝

چو از این کویر وحشت به سلامتی گذشتی ، به شکوفه ها ، به باران برسان سلام ما را ....
😂😂😂😂😂 عین من فقط دمپایی های من اکثرا جلو بسته بود .تازه شانس میاوردم رنگ شاد بخرن  البته ...

باورم نمیشه خاطره مشترک داریم همیشه تو سایت میدیدمت میگفتم این الناز چقد با کلاس و لاکچررررریه پروردگارا ....😂😂😂

باورم نمیشه خاطره مشترک داریم همیشه تو سایت میدیدمت میگفتم این الناز چقد با کلاس و لاکچررررریه پرورد ...

خااااک وچوک خویشتن دار نیستما 😣😣

دو مدل بود آدیداس که پرستیژ داشت و اگنس خیلی خوشگلو دخترونه بود

اونا رو من نداشتم ولی یادمه یه کفشایی مد شده بود لژ دار بهش میگفتیم.تهش خیلی پهن بود بالاشم شبیه کفش مردونه .من عسلیش و داشتم الان که فکر میکنم چقدر بی کلاس بوده😅😅

السلام علیک یا ابا عبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک. دست من و دامن تو آقا.این ماه حاجت روام کن😢🙏