2777
2789
قبول داری این همه کفشای جور واحور و شیک اومده ولی هیچکدوم مثل اونا نیست؟

تازه این کتونیا بود اگنس بود. چقدر نالیدم مامانم واسم بخره آخرش خرید اما سیاهشو خرید من سفید دوس داشتم

بعضیا جورین که نباید بگی خدایا به راه راست هدایتش کن بلکه باید بگی خدایا راه راس رو به سمت این کج کن😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دشمن نون خشک بودم .با خواهرم زده بودیم تو کار نون خشک .پلاستیک در می‌کردیم می‌بردیم نون خشکی پول ...

وااااااای درود بر تو ای همکار 😉😉😉   شیشه خرده پلاستیک و ....یه مرده بود بستنی میداد با دمپای کهنه منو داداشم با قیچی دمپایی مادرمو پاره کردیم رفتیم دادیم بستنی از بس کتک خوردیم اما ارزشش رو داشت 😁

یه بار نون نداشتیم یعنی ده نفر قبل از من خورده بودنش و  تموم انگار من ادم نبودم برگشتم از مدرسه ...

🤣🤣🤣🤣😃 وای خدا چه اعجوبه هایی بودیم ما

السلام علیک یا ابا عبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک. دست من و دامن تو آقا.این ماه حاجت روام کن😢🙏
چی چیو خوش بحالم .سه سایز به پام بزرگ بود مثل کشتی میموند .مگه یادت رفته همه چیو چند سایز بزرگتر میخ ...

راسس میگی خداییش چی فکر میکردن پیش خودشون من که هر چیزی ولسم میخریدن عمرش یه ماه بود ولی بازم بزرگتر میخریدن😆

بعضیا جورین که نباید بگی خدایا به راه راست هدایتش کن بلکه باید بگی خدایا راه راس رو به سمت این کج کن😊
وااااااای درود بر تو ای همکار 😉😉😉     شیشه خرده پلاستیک و ....یه مرده بود بستنی میداد ب ...

هههه درود بر خودت 🤣🤣

باید اعتراف کنم من به دمپایی همسایه هم رحم نکردم نگم بهتره 😥

چو از این کویر وحشت به سلامتی گذشتی ، به شکوفه ها ، به باران برسان سلام ما را ....
والا ما كه هم بابا داشتيم هم وضعمون تقريبا خوب بود  يه مادر بيخيال و خسيس داشتيم  كه يا ...

😑😢

السلام علیک یا ابا عبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک. دست من و دامن تو آقا.این ماه حاجت روام کن😢🙏
راسس میگی خداییش چی فکر میکردن پیش خودشون من که هر چیزی ولسم میخریدن عمرش یه ماه بود ولی بازم بزرگتر ...

آینده نگر بودن لباس وقتی اندازمون می‌شد که دیگه کهنه شده بود .وقتی لباس و کفش برامون میخریدن من تا سه روز بالاسرم میزاشتم می‌خوابیدم .روز هم باهاش قر می‌دادم تو خونه

چو از این کویر وحشت به سلامتی گذشتی ، به شکوفه ها ، به باران برسان سلام ما را ....