2777
2789

من راهنمایی و دبیرستانم‌توی شاهد‌بود الانم امسال دهمم مدرسه ی خوبیه ولی خب امتیاز میخواد و به نظرم فرقی با دولتی ندارن فقط خوبشون اینه که خیلییی زیاد تسلط دارن روی نمرات درسای بچه ها.و اینه یکمم معلم هاشون تدریس هاشون بهتر از دولتیه و خب جزو مدارس خاصی هم هستش 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شهید یا جانباز درجه یک دارین؟ پسر من هر دو پدربزرگ شهید و نمره های خودش عالی اما قبولش نکردن چون الو ...

نه فقط یه درصد کمی پدر شوهر و پدر خودم جانبازی دارن کارت ایثارگریشون چند وثته دیگه میاد

نه فقط یه درصد کمی پدر شوهر و پدر خودم جانبازی دارن کارت ایثارگریشون چند وثته دیگه میاد

بستگی به شهرتون و آمار خانواده شهدا و همینطور مدرسه داره. اما اگر بشه خیلی خوبه. باید ثبت نام اینترنتی انجام بدید

شهید یا جانباز درجه یک دارین؟ پسر من هر دو پدربزرگ شهید و نمره های خودش عالی اما قبولش نکردن چون الو ...

یا خدا😐من کلا هیچ از خانواده شهید و جانباز نداشتیم سه سال شاهد درس خوندم چطور شد 😐😂

به عنوان کشوری که سرانه مطالعه پایینی داریم،خیلی تحلیگر داریم...

چون کلاس دوممه باید میان پایه ثبت نام کنید

فرهنگی نیستید؟ 

یا دخترتون مسابقه ای چیزی حکم نداره؟ 

قران حفظ نیستـ؟ 

فقط شرایطش شهید و جانباز نیست

اصلا موقع ثبت نام توی سایت میاره شرایطو 

به عنوان کشوری که سرانه مطالعه پایینی داریم،خیلی تحلیگر داریم...

الان فرزند شهید که خیلی کم هست ونوه های شهید امتیازشون بالاست...کدوم شهرین که شهید مدافع حرم اینقدرزیاده؟

پارسا پسرمامان😍

یا سهمیه شهدا و جانبازی باید داشته باشید 

یا مدال و جوایز خاصی تو مسابقات کسب کرده باشه 

زمان ما دانش اموزان دارای مدال ورزشی و حافظان قران هم میتونستن ثبت نام کنند الان نمیدونم

ثبت نام میان پایه در مدرسه شاهد خیلی سخته.اگر یکی بخواد بره مدرسه دیگه که شاید  یک یا دونفرباشن..اون موقع از بین متقاضیان اونایی که امتیاز بالاتر دارن وشایدم پارتی داشته باشن ثبت نام میکنن

پارسا پسرمامان😍
الان فرزند شهید که خیلی کم هست ونوه های شهید امتیازشون بالاست...کدوم شهرین که شهید مدافع حرم اینقدرز ...

اصفهان. عزیزم برای انجام ندادن وظایفشون بهانه زیاد دارن. بلاخره جیبشون رو باید یه جوری پر کنند یا نه؟

اصفهان. عزیزم برای انجام ندادن وظایفشون بهانه زیاد دارن. بلاخره جیبشون رو باید یه جوری پر کنند یا نه ...

بچه های منم مدرسه شاهدن.. فقط چند تا بچه شهید درکل مدرسه هست.بقیه یا فرهنگی هستن.یا نوه شهید وجانباز..یا فرزند پاسدار که مناطق عملیاتی خدمت میکنن..وتعدادی هم با پول وبعنوان خیّر ثبت نام کردن

پارسا پسرمامان😍