2777
2789
عنوان

فرزند پذیری

488 بازدید | 22 پست

سلام دوستان من و همسرم نمیتونیم صاحب فرزند بشیم از طریق بهزیستی اقدام کردیم تایید شدیم ولی نوزاد نمیدن فقط ۳ تا ۵ سال. من آرزومه بچه از ابتدا کنارم باشه. خواهش میکنم اگر کسی رو میشناسید که آدم خوبیه ولی توانایی نگهداری از نوزادشو نداره یا نوزاد بی سرپرستی سراغ داره کمکم کنید. لطفا اگر راهی میشناسید بهم بگید

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ی درصد فکر کن از طریق تاپیک ب نتیجه برسی بچه سه سال مگه چشه

بچه سه سال یه عالمه آسیب تجربه کرده و روح روانش داغون شده 

حالا کاری به ثواب گرفتن بچه سه چهار ساله ندارم که بحثش جداست

بچه سه سال یه عالمه آسیب تجربه کرده و روح روانش داغون شده حالا کاری به ثواب گرفتن بچه سه چهار ساله ن ...

من سرو کارم دقیقا با همین بچه های اسیب خورده اس

جان چه میدانست از دنیا چه ها خواهد کشید . . . . . . . . . . 
عذر میخوام جسارته اگه مایل بودید پاسخ منو بدید مشکلتون چی بود که صاحب فرزند نشدید؟

متاسفانه هم خودم بخاطر جراحی ادنومیوتیک شدم و ذخیره تخمدانم بسیار کم شد هم همسرم تحرک اسپرم ندارن

متاسفانه هم خودم بخاطر جراحی ادنومیوتیک شدم و ذخیره تخمدانم بسیار کم شد هم همسرم تحرک اسپرم ندارن

یه گروه هست توی تلگرام خیلیاااااااا جواب گرفتن حتی به کسانی که پیشنهاد اهدایی شده بود اونا هم درمان شدن 

ای که دستت میرسد کاری بکن...
من سرو کارم دقیقا با همین بچه های اسیب خورده اس

منم ایضا

چند روز پیش یه بچه با سر و صورت زخمی سروکار داشتم که مادرش کتکش زده بود. بچه طفلکی واقعا داغون بود. کاش مثل خارج میشد این بچه ها رو از والدینشون جدا کرد و به بهزیستی داد

یه گروه هست توی تلگرام خیلیاااااااا جواب گرفتن حتی به کسانی که پیشنهاد اهدایی شده بود اونا هم درمان ...

ب گفته پزشکایی ک رفتم ادنومیوتیک درمان نداره چون سطح رحم ناهموار میشه

ب گفته پزشکایی ک رفتم ادنومیوتیک درمان نداره چون سطح رحم ناهموار میشه

پزشکا به منم خیلی چیزا گفتن همسر من‌کلا اسپرم نداره به منم گفتن یا فرزندخواندکی یا جنین‌اهدایی جز این دو مورد هیچوقت نمیتونید صاحب فرزند بشید من به حرفشون گوش نکردم  و داریم طب گیاهی استفاده میکنیم اگه از طب گیاهی جواب نگرفتیم میرم‌پیش خانم دکتر احلام شیخانی (همین گروه تلگرامی که بهتون گفتم)

میگن خیلیم دستش سبکه 

منم ایضاچند روز پیش یه بچه با سر و صورت زخمی سروکار داشتم که مادرش کتکش زده بود. بچه طفلکی واقعا داغ ...

خدا چرا به همچین آدمایی بچه میده یکی مثل من‌سالیان سال تو حسرت یدونه بچس یکیم خدا بهش داده میزنه بچه بیچاره رو لت و پار میکنه😭🥺