2777
2789
عنوان

سه قلوباردارم شکمم هنو کوچیکه

669 بازدید | 55 پست

ده هفته هستم شکمم هنوز کوچیکه سه قلو باردارم همش میگم نکنه رشد نمیکنن ک شکمم جلو نیومده🫤

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🪽🤍خدایا بودنتو شکر🦋

وای خدا حفظشون کنه  

نگران نباش خیلی زوده هنوز

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای خدا حفظشون کنه نگران نباش خیلی زوده هنوز

فدات عزیزم اخه میگفتن چند قلویی زود شکم میاد بالا

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🪽🤍خدایا بودنتو شکر🦋
فدات عزیزم اخه میگفتن چند قلویی زود شکم میاد بالا

اخه ده هفته چیزی نیست

حداقل از هفته ۱۵ ام کمی احساس میشه

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
جدی ؟چی بود اسمش؟ منم دارم میخورم

خیلی چیزا خوردم (اوابوست و اواهیل ) اینا برا تقویت تخمدان بود و کلومیفن و لتروزول و متفورمین برا تحریک تخمدان

عزیزم میشه اسم همه داروهاتو بگی بهم؟میتونم زیر تظر دکتر دو سه قلو باردار بشم؟

بالا گفتم عشقم