2777
2789
عنوان

سه قلوباردارم شکمم هنو کوچیکه

| مشاهده متن کامل بحث + 669 بازدید | 55 پست

یکی به فحش بده از این تاپیک برم بیرون

نصفه شبی دلم‌سه قلو خواست  

خودم سه تا جدا جدا دارم البنه  

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم میشه اسم همه داروهاتو بگی بهم؟میتونم زیر تظر دکتر دو سه قلو باردار بشم؟

اره میتونی اگه تنبلی تخمدانت شدید نیست این قرصا رو ک خوردی تخمدونات خیلی فعال میشن و بعد هرماه برو فولی هاتو چک کن اگه چندتا بالغ داشتی اقدام کن به امید خدا دو قلو باردار میشی

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🪽🤍خدایا بودنتو شکر🦋
یکی به فحش بده از این تاپیک برم بیروننصفه شبی دلم‌سه قلو خواست خودم سه تا جدا جدا دارم البنه

خدا حفظشون کنه برات 

ولی من استرس دارم ک چطور بزرگشون کنم😅😂

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🪽🤍خدایا بودنتو شکر🦋
اره میتونی اگه تنبلی تخمدانت شدید نیست این قرصا رو ک خوردی تخمدونات خیلی فعال میشن و بعد هرماه برو ف ...

اگه یه نفر مشکل تنبلی تخمدان نداشته باشه هم باز دکتر اجازه میده دارو مصرف کنه؟ 

لطفا یه صلوات واسم بفرستید🙏🌺 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ

ای خداااااااا😍ایشالا سالم به دنیا بیان منم عاشق دو قلو دخترم

ممنون عزیز دلم انشالله نصیب شما هم بشه

ویتامین اینا هم میخوردی مولتی ویتامین و ویتامین های دیگهمسرت چی

نه فقط ویتامین دی میخوردم چون خیلی کم بود

خدا حفظشون کنه برات ولی من استرس دارم ک چطور بزرگشون کنم😅😂

خیلی سخته ولی باحاله  

خدا کمکت کنه 

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
ویتامین اینا هم میخوردی مولتی ویتامین و ویتامین های دیگهمسرت چی

زیر نظر دکتر باشید بهتره چون ممکنه بدن شما به ویتامینای دیگه ای نیاز داشته باشه براتون ازمایشای اولیه می‌نویسه 

نه فقط ویتامین دی میخوردم چون خیلی کم بود

ویتامین دی ماهی یک‌دونه

بهداشت ما ب همه‌مردم‌روستا ویتامین دی میده ک هر ماه یک دونه بخورن‌با دوز ۵۰ هزار

یا صاحب الزمان عج ادرکنی💚

2790
2778
2791
2779
2792