2777
2789
عنوان

کراش زدم

124 بازدید | 12 پست

سلام من از یه شخصی خوشم اومده ولی اون هیچی نگفته احتمال میدم روز آخر بهم بگه در این حد بگم که دستیار دکترهه و من و مامانم باهم رفتیم رو به مادرم گفتم :من میرم همین پارک بغل کارت تموم شد بهم زنگ بزن اون آقا :به من نگاه کردو گفت الان صداش میزنما که یعنی من نرم 😑وایسم با مامانم برم 

بهم میگفت :شما از اون مریضایی هستین که من شمارو فراموش نمیکنم 

منم هیچی نگفتم کلا هرچی میگه چیزی نمیگم 

یه سریم میگفت شما قبلا پیش ما اومدین و آشنایین 

و وقتی میخواستم زودتر وقت بگیرم :میگفت این همه عجله برا چیه کرتون تموم میشه در صورتی که اون روز که منشی میخواست بهم وقت بده وقت خالی بود

به نظر شما اون آقا داره نخ میده به من یا من الکی فکر کردم از من خوشش میاد؟

تو تاپیک قبلیم گفتم کلا داستانو (تاپیک تمایلات جنسی )

شاید کلا رفتارش اینجوریه خب یکم باهاش حرف بزن ببین چجوری رفتار میکنه

رفتارش که آدم زبون بازی هست نمیشه فهمید ، حرف بزنم چی بگم بهش ؟اون سوال بپرسه یه آره ای چیزی میگم آخه هم مامانم هست هم کسی بفهمه چون نزدیک خونمونه فردا داستان نشه میدونی چی میگم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره موقعیت سختیه من بودم هیچ کار نمیکردم واقعیت

من سه روز درس نخوندم با خودم گفتم بابا طرف قیافش از تو بهترهه من کلا انقدر بهم فشار اومده زیبایی من خیلی بود کلا خیلی لاغرشدم و درخشش چهرم رنگ پوستم همه چی عوض شد انقد ناراحت شدم خورد سدم 

من سه روز درس نخوندم با خودم گفتم بابا طرف قیافش از تو بهترهه من کلا انقدر بهم فشار اومده زیبایی من ...

جدی؟ وای خودتو اذیت نکن انقد اذیتی تنها برو شماره بده به یارو مطمعنا ناراحت نمیشه از خداشم هست

چرا همش با مامانتی؟

جدی؟ وای خودتو اذیت نکن انقد اذیتی تنها برو شماره بده به یارو مطمعنا ناراحت نمیشه از خداشم هستچرا هم ...

چون مامانمم کار داره اونجا ، من خودم تنها میرم همه جا وابسته عاطفی نیستم نبودمم از ۶سالکی اما خوب اینجوریه 

برا اون اذیت نشدم برا اینکه انقد داغون شدم که نمیتونم با کسی وارد رابطه بشم یعنی آبروی خانواده میره منم سر این هی خودخوری کردم خیلی داغون و وچیزای دیگه 

چون مامانمم کار داره اونجا ، من خودم تنها میرم همه جا وابسته عاطفی نیستم نبودمم از ۶سالکی اما خوب ای ...

چند سالتونه؟ این چیزا اونقدرا مهم نیستن برات آرزو میکنم یه فرد خوب وارد زندگیت بشه

چرا آبروت بره؟ مگه چیکار میخوای بکنی؟

چند سالتونه؟ این چیزا اونقدرا مهم نیستن برات آرزو میکنم یه فرد خوب وارد زندگیت بشهچرا آبروت بره؟ مگه ...

اونا بفهمن ما بیرون بریم میگن ازدواج کنین اگه طرف بگه ولی طرف هنوز هیچی نشده بنظرم رو من حساسیت نشون میده اما مغرورهه و اینکه میخواد منو بشناسه چون من قبلا یه همچین آدمی پیشنهاد داه بود بعد از ۶ماه 

چند سالتونه؟ این چیزا اونقدرا مهم نیستن برات آرزو میکنم یه فرد خوب وارد زندگیت بشهچرا آبروت بره؟ مگه ...

من ۲۶سالمه الانم کنکور استخدامی دارم خیلیم سروگوش میجنبه تو فضای مجازی فقط رفیق پسر دارم و صوتی باهم حرف میزنیم 😹🌱