2777
2789

من مرغو چرخ میکنم بهش

زعفرون

نمک

فلفل دلمه ای

فلفل قرمز

ادویه سیر و کره

پاپریکا

روغن زیتون

اضافه میکنم ورز میدم 

میزارم یمونه چندساعت

بعد کف تابه رو با کره چرب میکنم و گوشت رو توش پهن میکنم یکم که رو حرارت گذاشتم خودشو گرفت با کاردک شبیه کوبیده برش میدم با فرچه بهش کره و زعفرون اب شده میزنم

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من سینه مرغ رو فیله های نازک نازک و باریک میکنم نزه دار میکنم با پیاز و برگ بو سس مایونز و زعفران میذارم کنار بعد فیله هارو مثه گل یا حالت حلزون میپیچم چند تاشو رو سیخ فلزی کوچیک میزنم داخل تابه سرخ میکنم هر دو طرفو گوجه و فلفل سبز هم رو سیخ کوچیک کباب میکنم یرنج میکشم و سیخ مرغ و گوجه و فلفل کنارش میذارم ی لیمو هم نصف میکنم میذارم کنارش

"یک عدد مادر ۲۳ ساله مادر دوتا کوچولو هستم"                                          - متاهل و متعهد💙🌱

مرغ رو چرخ کن 

پیاز رنده کن آبشو بگیر اضافه کن 

فلفل دلمه ی کوچولو رنده کن اضافه کن (به دلخواه)

ادویه هم نمک و زرد چوبه و فلفل سیاه 

زعفرون هم اگه داری اضافه کن 

بعد مث کباب تابه ای بذارش تو تابه در تابه رو بذار ک اب بندازه با اب خودش بپزه اخر سر هم یکم کره اضافه کن با کره سرخ بشه یکم


ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792