2777
2789

من مرغو چرخ میکنم بهش

زعفرون

نمک

فلفل دلمه ای

فلفل قرمز

ادویه سیر و کره

پاپریکا

روغن زیتون

اضافه میکنم ورز میدم 

میزارم یمونه چندساعت

بعد کف تابه رو با کره چرب میکنم و گوشت رو توش پهن میکنم یکم که رو حرارت گذاشتم خودشو گرفت با کاردک شبیه کوبیده برش میدم با فرچه بهش کره و زعفرون اب شده میزنم

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من سینه مرغ رو فیله های نازک نازک و باریک میکنم نزه دار میکنم با پیاز و برگ بو سس مایونز و زعفران میذارم کنار بعد فیله هارو مثه گل یا حالت حلزون میپیچم چند تاشو رو سیخ فلزی کوچیک میزنم داخل تابه سرخ میکنم هر دو طرفو گوجه و فلفل سبز هم رو سیخ کوچیک کباب میکنم یرنج میکشم و سیخ مرغ و گوجه و فلفل کنارش میذارم ی لیمو هم نصف میکنم میذارم کنارش

"یک عدد مادر ۲۳ ساله مادر دوتا کوچولو هستم"                                          - متاهل و متعهد💙🌱

مرغ رو چرخ کن 

پیاز رنده کن آبشو بگیر اضافه کن 

فلفل دلمه ی کوچولو رنده کن اضافه کن (به دلخواه)

ادویه هم نمک و زرد چوبه و فلفل سیاه 

زعفرون هم اگه داری اضافه کن 

بعد مث کباب تابه ای بذارش تو تابه در تابه رو بذار ک اب بندازه با اب خودش بپزه اخر سر هم یکم کره اضافه کن با کره سرخ بشه یکم