2777
2789

من لیسانسم هفته ای چهار روز صبح تا شب میرفتم دانشگاه و واسه اون چهار روز باید دو سه روز هم تو خونه تکالیف انجام میدادم و درس میخوندم. 

کار هم میکردم ولی کارای پاره وقت و با حقوق دو زاری مثه تدریس زبان و طراحی کارت ویزیت و خیلی کم. 

الان تازه یه ماهه لیسانس گرفتم. همه بهم میگن ارشد بخون ولی من پول لازمم متاهل شدم و شوهرم مستاجره و اوضاع خوبی نداریم.

بهم میگن ارشد هفته ای یه روز بیشتر وقت نمیگیره. 

بگذریم که ارشد رشته ی من رو دولتی فقط تهران داره و هر هفته باید شیش ساعت برم و برگردم. 

من از تجربه ای که  تو لیسانسم داشتم اگه درس بخونم دیگه نمیتونم درست حسابی کار کنم و پول در بیارم. 

ینی اون هفته ای یه روز دانشگاه رفتن که تازه با رفتامد میشه دو روز دیگه درس خوندن و پروژه انجام دادن نداره که وقت بگیره؟  😑

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ارشد فقط یک یا دو وز در هفته کلاس داری

ولی ۷ روز هفته رو باید براش وقت بذاری

چون یه غول بزرگ به اسم پایان نامه جلوی پاته 

ساعت های زیادی در هفته رو باید به نوشتنش اختصاص بدی

رشتت چیه؟

طراحی پارچه و لباس. 

دولتی فقط تهران داره. 

رشته ی خیلی خوبیه. 

الان اگه یه کم کار کنم پول جمع کنم راحت میتونم دستگاه چاپ بخرم و پارچه ی خام با طرح اختصاصی خودم چاپ بزنم و بدوزم و عمده بفروشم  . 

ولی ارشد خوندنم به هیچ دردی نمیخوره جز استاد دانشگاهی

سلامبستگی به رشته تون دارهو دانشگاهی که میخواید بریدرشته تون چیه

رشته م از شاخه های هنره. 

لیسانسمو به جز سه چهار روزه دانشگاه رفتن هفته ای سه روزم صبح تا شب باید کار عملی انجام میدادیم. 

ارشد هنر تهران و الزهرا تهران فقط دارن 

رشته م از شاخه های هنره. لیسانسمو به جز سه چهار روزه دانشگاه رفتن هفته ای سه روزم صبح تا شب باید کار ...

خب پس اگر بنظرتون ارشد فایده ای نداره 

و خیلی بدرد راهی که میخواید برید نمیخوره، یعنی بدون اونم میشه کاری رو شروع کنید و موفق بشید، به نظرم همون کار رو شروع کنید، من خودم دانشجوی ارشدم

سوالی چیزی داشتید باز در خدمتم 

طراحی پارچه و لباس. دولتی فقط تهران داره. رشته ی خیلی خوبیه. الان اگه یه کم کار کنم پول جمع کنم راحت ...

خب وقتی رشتت نیاز به ادامه تحصیل نداره دیگه نباید وقتتو تلف کنی مگر اینکه بخوای واسه دل خودت ادامه بدی

بعضی رشته ها نیاز داره ادامه داده بشه تا بتونن باهاش کار کنن رشته ی تو الان بازار کار داره

خدا خوبی بنده هاشو میخواد ، در حق هم خوبی کنیم تا خدا هم تمام خوبی هاشو نصیبمون کنه.........