2777
2789
عنوان

همسرم میخاد برام آیفون بگیره

988 بازدید | 51 پست

۱۹ سالمه .همسرم میخاد برام گوشی آیفون بگیره .برای خودش ۶ ماه پیش ۱۳ معمولی گرفت ولی الان برای من میخاد ۱۳ پرو بگیره .

ما الان یک سال و هفت ماهه کلا ازدواج کردیم .که یک سال و سه ماه عقد کرده بودم و الان هم نزدیک ۴ ماهه عروسی کردیم.ی ماشین ۸۰۰ میلیونی و ی موتور ۱۵۰ میلیونی و ۱۰۰ گرم طلا داریم ولی خونه نداریم مستجریم .کل داراییمون رو هم ۱۴۰۰ میشه .

بنظرتون گوشی آیفون بگیرم یا ن؟

مادرم همش میگه پولات جمع کن طلا بگیر که طلا رو خونه کنی و این حرفا.من ک می‌دونم اول و آخرش خونه رو میخرم . الان جوونم گوشی آیفون دوست دارم .الان لباس خریدن و تیپ زدن دوس دارم دیگه همسن مادرم بشم سر ۶۰ سالگی ک دیگه نمیتونم این کارا رو انجام بدم.

نظرتون چیه ؟

بنظرتون بگیرم؟

اینم بگم پولم نقد نیست میخاد چکی برام بگیره 

۲۰ تومن پیش‌پرداخت بقیش چک 

ممنون میشم راهنماییم کنید 🙏🌹

متاهل و متعهد💍♥️ سارا گلی هستم 🥰

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من آیفون داشتم به‌درد ایران نمی‌خوره

همه‌ی برنامه‌هاش فیکه و زبان فارسیم نداره

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

بگیرربابا .والا آیفون مث طلاس تو یاران 

اگر افکار منفی را با افکار مثبت جایگزین کنید،  نتایج مثبتی به دست می آورید.                                                                                                                                      خدایا.                                                                   هزاران بار به مو رسوندی ولی نذاشتی پاره شه ی وقتایی هم پاره شد ولی دوباره چسبوندیش .هزاران لبه پرتگاه قرارم دادی ولی لحظه اخر دستمو گرفتی !بارها خسته شدم ،ناامید شدم بریدم ولی باز یه نوری نشونم دادی و امیدوارم‌کردی ..   
بگیرربابا .والا آیفون مث طلاس تو یاران

ایران

اگر افکار منفی را با افکار مثبت جایگزین کنید،  نتایج مثبتی به دست می آورید.                                                                                                                                      خدایا.                                                                   هزاران بار به مو رسوندی ولی نذاشتی پاره شه ی وقتایی هم پاره شد ولی دوباره چسبوندیش .هزاران لبه پرتگاه قرارم دادی ولی لحظه اخر دستمو گرفتی !بارها خسته شدم ،ناامید شدم بریدم ولی باز یه نوری نشونم دادی و امیدوارم‌کردی ..