2789
عنوان

زندگی جدید من

844 بازدید | 37 پست

زندگیم این چند وقت انقدر تغییر کرده که خودم باورم نمی شه

پارسال اومدم اینجا، یه موجود افسرده و خموده بودم که نمی تونستم از رابطه ی ناسالم و پیچ در پیچی خودمو بیرون بکشم

مثل خر کار می کردم و تنها و افسرده و داغون بودم و شبانه روزم به گریه و تاریکی و عجز می گذشت

چقدر اینجا راهنمایی شنیدم اما مثل یاسین به گوش خر خوندن بود

تقصیری هم نداشتم، آدمی که اسیر افسردگیه به کوچکترین کورسوی زندگیش چنگ می زنه.

حالا اما خیلی چیزا تغییر کرده.

من از خونه مون دورم، به طرز غیرقابل باوری بدون هیچ تلاشی یکی از بهترین دانشگاها قبول شدم و الان تو خوابگاهم، تخت طبقه دوم، هوا گرمه، صدای کیبوردم هم اتاقیای خوابالودم رو کفری کرده، و من به شدت توی درسا عقبم، اما خوشحالم خوشحال

وضعیت خونه مون (با اینکه ازش دورم) دیگه اونجوری داغون و بسته و تاریک نیست. اونجا هم اتفاقاتی افتاده. عالی نیست، شاید حتی متوسط هم نباشه، اما خیلی بهتر از اون چیزیه که تو اون روزای تاریک حسرتش رو داشتیم

تو یه رابطه ی نوپا اما آرومم، با کسی که خیلی به فکرمه و بهم علاقه نشون میده و هزار تا خیال و آرزو و نقشه برای با من بودن داره. اون نمی شه، هیشکی اون نمی شه، ممکنه هیچ وقت عاشقش نشم.  اما خوش حالم ، خوشحال

گاهی فکر می کنم اگه اون برگرده، التماسم هم بکنه، چیزی که زمانی رویای محال من بود، من برنمیگردم دیگه. این ناچیز زندگی جدید رو دیگه عوض نمی کنم با چیزی. فقط منتظرم هی بزرگتر شه، بهتر شه

و من به طور عجیبی خوشحالم، خوشحال

چیزی که دست کم سه سال حسش نکرده بودم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ای جانم چ خوب... ایشالا خوشحالیت پایدار باشه

بسلامتی روزیکه تو کلاسمون غائب شم،بپرسن کجاس؟ بگن دیشب به عشقش رسید💏💏💏             فقط یادت نره☝      شدی عشق کسیکه از همه عااااشقتره 😍    اینو یادت نره،عشقم*A* فقط با من بخند😁😁      دیگع چشماتو رو دور و بری هاتم ببند😏     اره با من بخند😁😁     
به درس هات بچسب  تنها چیزیه که به دردت میخوره

اره واقعا

بسلامتی روزیکه تو کلاسمون غائب شم،بپرسن کجاس؟ بگن دیشب به عشقش رسید💏💏💏             فقط یادت نره☝      شدی عشق کسیکه از همه عااااشقتره 😍    اینو یادت نره،عشقم*A* فقط با من بخند😁😁      دیگع چشماتو رو دور و بری هاتم ببند😏     اره با من بخند😁😁     

ای جان!دیدن دست به زانو گرفتنو واستادن بعد از افتادن لذت داره...

فرهنگ یعنی بپذیریم وجود هر شخص دو بخش دارد!بخش اول:چیزهایی که انتخاب خودش نیست و بطور طبیعی به او داده شده است و نباید مسخره شوند! و بخش دوم:چیزهایی که انتخاب خودش هستند و به ما ربطی ندارند!!

وااای عزیزم نمیدونی چقد برات خوشحالم

من از اولین تاپیکت رو خوندم تا این که اخریشه

خیلی حس خوبی بت دارم

تو حتما خوشبخت میشی چون واقعا لیاقتشو داری😍😍

یه عمر برای پیدا کردن کسی که درکت کند و تورا همان گونه که هستی بپذیرد انتظار میکشی و عاقبت میفهمی او از همان اغاز خودت بوده ای