2789
عنوان

زندگی جدید من

| مشاهده متن کامل بحث + 844 بازدید | 37 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ايول هميشه بايد مبارزه كرد و هيچوقت تسليم نشد  خيلي خوشحال ميشم ميبينم يه نفر با مشكلاتش ميجنگ ...

آخی عکس کاربریت بازی موردعلاقه ی تمام دوران زندگی منه

تبریک میگم.امیدوارم منم بلند بشم.بدجور رو زمین افتادم میگن بلند شدن بعد از شکست خودش سه هیچ ادمو میندازه جلو.😎

خدا کند که کسی تحبس الدعا نشود..خدای من نشون بده که هستی...با حل کردن مشگلاتم بگو که هستی..التماس دعا دارم😢😢😢😢😢
تبریک میگم.امیدوارم منم بلند بشم.بدجور رو زمین افتادم میگن بلند شدن بعد از شکست خودش سه هیچ ادمو مین ...

من بلند نشدم. نمی دونم چی شد. یهو همه چی زیر و رو شد. شرایط برگشت. من هنوز همون آدمم. فقط دیگه افسرده نیستم.

من بلند نشدم. نمی دونم چی شد. یهو همه چی زیر و رو شد. شرایط برگشت. من هنوز همون آدمم. فقط دیگه افسرد ...

خوب همین از افسردگی دور شدن خودش کلی امتیازه...

خدا کند که کسی تحبس الدعا نشود..خدای من نشون بده که هستی...با حل کردن مشگلاتم بگو که هستی..التماس دعا دارم😢😢😢😢😢
در جریان زندگیت نیستم، اما برای آرامشت خوشحالم... فقط مگه کی کلاساتون شروع شده که از درسا عقبی؟

مرسی. چون دانشگاه لیسانسم زیاد منابع اصلی کار نشد و منم برای کنکور چیزی نخونده بودم، از بقیه که خوندن و مقاله داشتن عقب افتادم. کلاسا شنبه شروع شده