2821
2789
عنوان

زن کم خرج

| مشاهده متن کامل بحث + 3158 بازدید | 63 پست
شوهرت دربسته بت گفت مرسی ک خودتو نادیده گرفتی این از فحش هم بدتره هر چند اون منظورش چیز بدی نبدذ

دقیقا شبیه فوش بود اگه فوش میداد اینقدر ناراحت نمیشدم .هر وقت از کارهای زیبایی وارایشگاه میگم که میخوام انجام بدم میگه نمیخواد خودت همین جوریش خیلی خوشگلی

حقوقش خوبه اما همش میگه جمع کنیم خونه عوض کنیم یا ماشین.هیچ وقتم اون روز نمیرسه هر روز یه بهونه میار ...

بگو بریم پولای بانک وطلابخریم بعد استفاده کن ۲یا۳سال دیگه گرون میشه طلا بعد بگو میفروشیم خونه میخریم 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ببخشیدا عن تو ارج و قرب کسی که دیگه گدایی می‌کنه بدهکاره زیر قرضه ولی لباس گرون میپوشه یکی دوسال سخت ...

خواهر شوهرمه این خانوم 

به خدا وسیله ساده هاشون از دو تومن وپونصد شروع میشه اما راضی به یه لباس جدید تن بچه ی من نیستن همش میگن برای بچه ادم باید لباس کم بخره زود تنگ میشه

دقیقا شبیه فوش بود اگه فوش میداد اینقدر ناراحت نمیشدم .هر وقت از کارهای زیبایی وارایشگاه میگم که میخ ...

شما لازم نیست جوش زندگی رو بزنی بنشین سر جات و زنانگی تو ب بهترین شما انجام بده مطمئن باش هیچ اتفاقی برای اقتصاد خانواده ت نمیوفته بلکه زن شادتر زندگی شادنر

من همیشه میگفتم میخام برم لیزر میگفت چیه بدرد نمیخوره و عوارض داره و پوله الکی و... 

ی روز دوستم اومد خونمون ب شوهرم گفتم اره فلانی میره لیزر انقد پوستش لطیف و ناز شده 

شب موقع س.ک.س گفت دوس دارم خودتو برام مث زنایی کنی که میرن لیزر 

خیلی بدم اومد 

گریم گرفت دقیقا همینه وقتی حالشون خوبه ازت تشکر میکنن بابت کم خرجی اما تو دعوا وهمه چی کمبوداتو وگذش ...

چی بگم والا 

با خودم قسم خودم فعلا سراغش نرم 

بهش می گم چرا این قدر ادا و اصول برام می ذاری برا رابطه و.. 

میگه اعصاب ندارم و فکرم‌مشعوله و.. 

می گم تو بعد ۱ ماه خونه امدی نه مخبتی ازت دیدم نه دلتنگی !،

حتی یه دست خشک و خالی نمی دی مراقبی انگشتت بهم نخوره 

فکر می کنی من حالیم نیست من نمی فهمم !!و... 

و برای اولین با تو زتدگیم دیشب مثلا للکی خواست از دلم دربیاره گفتم خیلی خوابم میاد بزار بخوابم . اونم گفت باشه .

بعش برخورد . گفتم تو دلم بزار یکم به تو بر بخوره بارها ووبارها غرورم رو شکستی .. یک بارم تو .. 

من خیلی کلافه ام ..  واقعا ... 

چرا کنار میایم دیده نمی شیم ؟؟؟ 

ارج و قرب رو ول کن خودت دوست نداری زندگی کنی؟خودت دوست نداری از خرید و شیک پوشیدن و تفریح کردن لذت ب ...

دقیقا دوست دارم اما روششو بلد نیستم چطوری راحت برای خودم خرج کنمو بلد نیستم فوشم بدید شاید درست شدم .بعد ده سال زندگی چطور عوض بشم الان دلم میخواد برم لایت کنم وپروتئین تراپی موهامم بلنده ولی هی زورم میاد یه روز میگم برم یه روز میگم ولش کن 

شما لازم نیست جوش زندگی رو بزنی بنشین سر جات و زنانگی تو ب بهترین شما انجام بده مطمئن باش هیچ اتفاقی ...

اخه چطوری بشینه زنانگیشو بکنه من خودمو میگم وقتی شوهرم همش میگه بدار جمع کنیم خونه بخریم ماشین عوض کنیم وحالا مگه همین لباسات چشه که میخای لباس نو بخری و..... چطوری ب خودش برسه

یکیم مثل من اوایل ازدواج انقد مدارا کرد خرج نکرد درک کرد که بر طرف مقابلش شد عادت شوهر من از اول خسا ...

الهی مقصر خودمونیم واقعا میگم دیگه بسته باید یه جوری ریز ریز عوض کنیم خودمونو به قران اینا همش حرفه که زن خرج نکنه شوهرش قدرشو میدونه 

خب بگو بعدبارداری لباس میخام که خانواده هامیان لباس خوب بخر واسم.سوتین شیردهی وچنددست لباس توخونه بگ ...

اخه وقتی بگم برام ارزش نداره اگه چیزی میاره.برای زایمان اولم چنان نامردی کرد تا عمر دارم یادم نمیره با اینکه پشیمونه وهمش میگه جبران میکنه .حتی یه آب میوه واسم نگرفت بیاره بیمارستان خیلی ازش انتظار داشتم واقعا الان انگار اگه بیاره هم دیگه به چشمم نمیاد کارش ازش ناامید شدم

کم کم شروع کن بخر بگو مسخره ام می کنن یا بگو زشته دیگه این لباسو بپوشم حیفی بخدا

برم الان که باردارم چیا بخرم لباس واسه بعد زایمان ؟دیگه چی لازمه بگیرم کمکم کنین مغزمم مثل خودم فقیره هیچی به ذهنم نمیاد