2821
2789
عنوان

زن کم خرج

| مشاهده متن کامل بحث + 3158 بازدید | 63 پست
اینجوری هم خوب نیست مستاجر باشی و بریز بپاش داشته باشی. آینده ای هم هست. حتما بچه نداره و نمیخواد بی ...

شما واقعا خانوم عاقل وبالغی هستین که به فکر همه چی هستین.نه خواهر شوهرم بچه هم داره تو بهترین منطقه تهران نزدیک بازار خونه اجاره کرده در حالی که من دارم خودمو میکشم قرون قرون جمع میکنم که بریم پایین شهر تر اما خونه بزرگ تر که اونم نمیشه

ببین مادرشوهر منم با ۵۵ سال هر ماه پاکسازی میره،پوستش هیکلش موهاش عالیه چون واسه خودش خرج میکنه،یکی ...

😭دیدی بعدش چه حس بدی به ادم دست میده 

منم زیاد شنیدم از این حرفا یا شوهرم بهش گفتم پولو نده خواهرت میگفت قرض دادم ندادم واسه خودش که ناراحتی .خواهرم بیچارست شوهرش نداره اینقد گریه زاری کرده رودن پیش شوهرم که خرش کردن ازش گرفتن در صورتی که کل حقوق کارمندی ما اندازه ی قسطای خواهر شوهرمه که تو ماه میده

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بگو بریم پولای بانک وطلابخریم بعد استفاده کن ۲یا۳سال دیگه گرون میشه طلا بعد بگو میفروشیم خونه میخریم

اره اینم فکر خوبیه اینجوری کمتر قرض میگیرن ازش .ولی یهو قیمت طلا کم نشه همون مقدار پولش در نیاد موقع فروشش

اره اینم فکر خوبیه اینجوری کمتر قرض میگیرن ازش .ولی یهو قیمت طلا کم نشه همون مقدار پولش در نیاد موقع ...

ن بابا هی گرون تر میشه بعدم کمم بشه حداقل تودستته استفاده کردی وخانواده شوهرت دیگه نمیتونن پول بگیرن

شما لازم نیست جوش زندگی رو بزنی بنشین سر جات و زنانگی تو ب بهترین شما انجام بده مطمئن باش هیچ اتفاقی ...

دقیقا همین طوره 

این همه سال دست وپا زدم هبچی به هیچی مطمئنم بعدشم همین شکلی پیش میره

شما واقعا خانوم عاقل وبالغی هستین که به فکر همه چی هستین.نه خواهر شوهرم بچه هم داره تو بهترین منطقه ...

خب خواهر شوهر منم همینه. تو بهترین جا خونه اجاره کرده حقوق شوهرش رو تا قرون آخر خرج میکنه تهش هم میگهغم آینده ندارم پدرشوهرم میمیره تمام اون ثروت میرسه به ماااا. دلش به پول پدرشوهر خوشه. من در مقایسه با اون شصت ساله ام. مانیکور و فیشیال و رنگ مو هر بار ی مدل ولی خب چون میدونیم چطوری داره زندگی میکنه دلم نمیگیره از ولخرجی اش. داره درد چشم چرونی و خیانت های شوهرش رو پاک میکنه. به من چه در نهایت من که پدرشوهر پولدار ندارم رو مرگش حساب کنم. 

من همیشه میگفتم میخام برم لیزر میگفت چیه بدرد نمیخوره و عوارض داره و پوله الکی و... ی روز دوستم اومد ...

وای بیچاره چه حرف بدی

همه ی کارا برای زنای دیگه خوبه به زن خودشون میرسه همین جوریش خوبن در صورتی که سلیقه شون همون داف ها وپلنگاست

وا چه حرفیه 

اتفاقا خیلی خوبه اصلاح بلدی ، بخوای بری آرایشگاه باید تبدیل به پشمک خان بشی .

رنگ مو هم خودت بخر بزن .

لباس مرتب بخر ، مثلا این ماه یه شلوار راحتی بخر .

ماه بعد تاپ بخر .

ماه بعدش شلوارک بخر 

تیکه تیکه بخر .

بعدش این جمله زنی که خرج نداره ، ارج نداره ، چرت محضه .

اول جیب شوهرتو ببین اندازه ی همون برای خودت خرج کن حتما 

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش
چی بگم والا با خودم قسم خودم فعلا سراغش نرم بهش می گم چرا این قدر ادا و اصول برام می ذاری برا رابطه ...

چون خودمون خودمونو کم ارزش کردیم همیشه ساکت همیشه کم خرج همیشه اول ما پیش قدم برای اشتی .یه کم سیاست تو زندگیمون نداریم تازه اگه یه روز ناراحت وقیافه بگیریم اونا ازمون ناراحت میشن انتظار دارن همیشه شاد باشیم وصدامونم در نیاد البته مقصر خودمونیم که از اولش خودمونو کوچیک کردیم هی غرورمونو شکستیم که چی؟که هر روز بی ارزش تر بشیم....

خب خواهر شوهر منم همینه. تو بهترین جا خونه اجاره کرده حقوق شوهرش رو تا قرون آخر خرج میکنه تهش هم میگ ...

اره انگار از یه کمبودی رنج میبرن که باشرایط وخیم زندگی حسابی خرج میکنن

باز خدارو هزار مرتبه شکر نمیاد سراغ شما واز شما برای ولخرجی هاش پول بگیره

اره یادت نره ها مثلا وقتی خواستین رابطه داشته یاشین هرچی بگی ن نمیگه خخخخ موفق باشی

قربونت برم مرسی مهربون 🥴😁قیافه شوهرم دیدنیه چقد هنگ کنه از حرفم بعد این همه سال بگم بیا یه چی بخریم