2777
2789
عنوان

زن کم خرج

| مشاهده متن کامل بحث + 3389 بازدید | 63 پست
خوب چی بگیم؟ اینکه کسی نداشته باشه و خرج کنه خیلی حرکت چیپیه ولی وقتی داری خرج کن فردا شوهرت خدای نک ...

اره داریم خدارو شکر فقط جمع میکنیم نمیدونمم چرا نه میشه خونه عوض کرد نه ماشین خیلی شوهرم سر سرده میترسه از تغیر وتحول من گاوم فقط جمع میکنم 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

یکیم مثل من اوایل ازدواج انقد مدارا کرد خرج نکرد درک کرد 

که بر طرف مقابلش شد عادت 

شوهر من از اول خساست داشت بعد ها بدترم شد الان دیگه بعد ده سال زندگی کلا ماهی ۲ تومن میده بر همه مخارجم تا یچیزی اظافی ام بخوام چنان جنگی میشه 

تا طلاق پیش میریم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخه چطوری انگار شوهرم عادت کرده انتظار نداره خرج گرون بزارم رو دستش الان که باردارم فقط یه دست لباس ...

خب بگو بعدبارداری لباس میخام که خانواده هامیان لباس خوب بخر واسم.

سوتین شیردهی وچنددست لباس توخونه بگو قبلیا کهنه شده یا تنگ شده .بگو برات هدیه بخر وقتی ازبیمارستان اومدی طلایی چیزی

اینجوری هم خوب نیست مستاجر باشی و بریز بپاش داشته باشی. آینده ای هم هست. حتما بچه نداره و نمیخواد بیاره که اینجوری مانور میده. چه فایده آفتابه لگن ده دست شام و ناهار هیچی!؟ بریز و بپاش میلیونی خونه ی استیجاری؟ دیدم که خودشون خونه ی کوچیک دارن بعد میدن اجاره خودشون میرن جای خوب مستاجر میشن اینجوری بد نیست حداقل ی چی داری دلت خوش باشه

بعدم منم چیزی نمیخرم. که خارج از احتیاجم باشه. و به نظر این کار تو اوضاع اقتصادی الان واجبه. چون بیمه ها ورشکسته هستن. ما تا کی میتونیم رو کارمندی مون حساب کنیم از فردا دولت بگه پول ندارم حقوقتون رو بدم کاری میتونیم بکنیم... نه.. پس اصلا هوس زودگذر الان رو به آینده ام نمیدم

متاسفانه دقیقا همینه و شما متضررید در نهایت نپوشید و نخوریدیاین حرف شوهرت ک ب نظرش تقدیر و تشکر ی تل ...

دقیقا خودمم همین حس بهم دست داد درسته ازم تعریف کرد اما خیلی حس کوچیکی وخواری گرفتم نمیدونمم چرا تا حالا اینجوری نشده بودم

اره داریم خدارو شکر فقط جمع میکنیم نمیدونمم چرا نه میشه خونه عوض کرد نه ماشین خیلی شوهرم سر سرده میت ...

جمع نکن طلا بخر واس خودت گوشی بخر لباس بخر

مدارا نکن اگه شوهر خوب پول داره

چند روز پیش،با همسرم بحثم شد .

گفتم پوستم خراب شده باید یه دکتر برم 

برگشت گفت به خاطر عن هایی هست که به صورتت می زنی ؟ 

حالا متظورش چی بود ! این بود که من خودم تو خونه وکس می کنم و همه ماسک هل خونگی هست و... 

گفتم تو اون یه کاسه ژل و بوتاکس عن  رو رو صوزت خواهرات نمی بینی ! و منی که به خا طر تو مجبور به صرفه حوی هستم عن می زنم !! 

بله اشتباه  از منه که مدام کوتاه میام ! ووتو خونه انجام می دم که این اقا بدش میاد .

و یکم بحث مون شد و.. 

پس فردا جلوش زنگ زدم و گفتم رویل حون یه نوبت بدا اصلاح و ابرو می خوام وکس هم برام انجام بده .چون همسرم از بوی وکس بدش میاد . جقدر میشع ؟ 

اونم با کلی  ادا و.. گفت قابل ندارع ۲۵۰ 

رفتم و به همسرم گفتم لطفا پول رو بریز .

بعد رفتم لوازم ارایشی زنگ زدم بهش گفتم عزیزم خرید کردم پول بزن به حسابم .

بعد رفتم مانتو فروشی گفتم یه مانتو دیدم پول بزن بخرم .

و اونم واریز کرد .

من اون ۳ روز به شدددت عصبانی بودم ،و بیشتر از خودم ...

و گفتم هررر قدررگوتاه میام ایشون اصلا فداکاری رو نمی بینه .. 

یعد مدتها امروز بهش گفتم داری میای غدا بگیر و گرفت اوورد 

گفتم ایراد از منه ! بدون شک !،

منم همینطورم امروز برا بچم ی قمقمه خریدم گرون بود عصبی شدم هنوزم فکرم درگیرشه اما جاریام خیلی راحت خ ...

منم اگه یه چیز گرون بخرم تا چند وقت هی حرص میخورم اگه جای دیگه ارزون ترشو ببینم .حالا خرج خیلی گرون من نهایت ۱ تومنه

ای جانم مثل منی با این تفاوت که خانواده شوهرم جلوی شوهرم با دوتا چشم گریه میکنن وکاسه گدایی دستشونه ...

ببین مادرشوهر منم با ۵۵ سال هر ماه پاکسازی میره،پوستش هیکلش موهاش عالیه چون واسه خودش خرج میکنه،یکی دو بار از شوهرم پول خواست ،وقتی مخالفت کردم گفتم خودمون به این پول نیاز داریم من نمیپوشم و نمیگردم تا پس انداز کنیم

میدونی شوهرم چی گفت؟گفت مادرم یه عمر اینجوری زندگی کرده واسه خودش ارزش قائل بوده خب تو هم خرج کن اگه تو خودتو دوس نداری مشکل من نیست

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
دقیقا خودمم همین حس بهم دست داد درسته ازم تعریف کرد اما خیلی حس کوچیکی وخواری گرفتم نمیدونمم چرا تا ...

شوهرت دربسته بت گفت مرسی ک خودتو نادیده گرفتی این از فحش هم بدتره هر چند اون منظورش چیز بدی نبدذ

منم اگه یه چیز گرون بخرم تا چند وقت هی حرص میخورم اگه جای دیگه ارزون ترشو ببینم .حالا خرج خیلی گرون ...

اگه شوهر ادم ندار باشه خوبه صرفه جویی اما اگه حقوقش خوب باشه صرفع جویی نکن

چند روز پیش،با همسرم بحثم شد .گفتم پوستم خراب شده باید یه دکتر برم برگشت گفت به خاطر عن هایی هست که ...

گریم گرفت 

دقیقا همینه وقتی حالشون خوبه ازت تشکر میکنن بابت کم خرجی 

اما تو دعوا وهمه چی کمبوداتو وگذشت هاتو میکوبن تو سرت .منم الان مثل شما از خودم عصبانیم کاش میشد خودمو خفه کنم چطوری مثل بقیه بشم اخه😭😭😭🤦‍♀️

اگه شوهر ادم ندار باشه خوبه صرفه جویی اما اگه حقوقش خوب باشه صرفع جویی نکن

حقوقش خوبه اما همش میگه جمع کنیم خونه عوض کنیم یا ماشین.هیچ وقتم اون روز نمیرسه هر روز یه بهونه میاره وپولای ما تو بانک بی ارزش تر ومادر شوهر خواهر شوهرم عشق میکنن هی قرض میگیرن از شوهرم وهی پیشرفت