2777
2789
عنوان

دوسش دارم اما قد و هیکلش تو ذوقمه

449 بازدید | 37 پست

اخلاقش خوبه اما قدش تو ذوقمه  من ۱۶۷اونم ۱۶۷ 

خیلی دوسم داره و خوش اخلاقه  ولی انگار با قد و هیکلش نمیتونم کنار بیام و اونطوری که اون منو میخواد من بخوامش 

از یه طرف میگم نکنه کسی منو اینطوری نخواد 

لعنت به این زندگی

چی بگم والا

هم ادم و مرد خوب تو این دور و‌زمونه کم پیدا میشه ، هم اینکه با کسی ازدواج‌کنی ولی حسرت قد و هیکل شوهرای بقیه رو بخوری خوب نیست.

خودت سبک سنگین کن ببین کدومش برات مهمتره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی بگم والاهم ادم و مرد خوب تو این دور و‌زمونه کم پیدا میشه ، هم اینکه با کسی ازدواج‌کنی ولی حسرت قد ...

دقیقا موندم بین دوراهی  شوهرهای دوست هام رو میبینم ناخودآگاه هیکل و قدشون رو مقایسه میکنم با این   از اون طرف میگم این عاشقمه عشق اولشم من همیشه اینو تو زندگیم میخواستم  چیکاررکنم موندم اصن 😶

دقیقا موندم بین دوراهی شوهرهای دوست هام رو میبینم ناخودآگاه هیکل و قدشون رو مقایسه میکنم با این ا ...

زندگی باعشق بهتر از قد بلند بدون عشق

کاربر جدید نیستم به دلایلی کاربری قبلیم رو تعلیق کردم🚶‍♀️
چی بگم والاهم ادم و مرد خوب تو این دور و‌زمونه کم پیدا میشه ، هم اینکه با کسی ازدواج‌کنی ولی حسرت قد ...

دقیقا موندم بین دوراهی  شوهرهای دوست هام رو میبینم ناخودآگاه هیکل و قدشون رو مقایسه میکنم با این   از اون طرف میگم این عاشقمه عشق اولشم من همیشه اینو تو زندگیم میخواستم  چیکاررکنم موندم اصن 😶