اولا اینکه هیچکس اونقدر خر نیست وقتی داره خیانت میکنه و فیلم لختی از خودش فرستاده واسه این و اون گوشیش رو به راحتی در دسترس این و اون بزاره یا حداقل فیلماشو پاک میکنه
دوما با این کارت کسی نگفت تو مقدسی فقط تا آخر عمر پشت سر خودت و بچه هات نفرین خریدی
هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
کسی که خودش دلش برای بچه اش نمیسوزه انتظار داری کسی دیگه دلش بسوزه
🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمیتونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن(انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت
حتما اصلا بچه هم نداره و مجردم هست داره رمان مینویسه
یعنی قسماش دروغه
همچین تو امضا میزنن کاربری دست دو نفره انگار ما گفتیم شما دچار Multiple personality disorder هستی 😐😐😐😐حالا این هیچی یکی میبینی دیروز کانکت شده سریع تو امضا میزنه کاربریم مال فلان ساله 😑 خب که چی ⁉️⁉️ میخواید منم بزنم ( تازه وارد نیستم مال قبل تشکیل سایتم ) راحت میشی 🤨🤨🤨🤨
فقط موندم چطور از اون زن هرزه دفاع میکنید اگه یه خانمی با شوهر خودتونم اینطوری میریختن رو هم و فیلم لخت و اینا همین حرف میزدین بازم میگفتین که نفرین اون زن هرزه میگیره😐😐😐منطقی باشید یکم درسته استارتر کار درستی نکرده ولی دلیل نمیشه شما هم بخاطر یه زن هرزه هی سرزنشش کنید
من خودم بارها خیانت مردها و زنهای فامیلو دیدماما چیزی نگفتمیه روز یه عوضی رفت به شوهر یکی از همونا ک ...
خب میخواست خیانت نکنه که زندگیش متلاشی نشه
🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمیتونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن(انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت