2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 2728 بازدید | 152 پست
می‌دونستی خیلی قوی ای خدا صبر بده بهت خیلی سخته مامان منم خیانت شد بهش یعنی شب خوابید صب پاشد بابام ...

ای عزیزم بخدا من حتی دعوا هم باهاش نمیگنم خیلی دوسش داشتم میدونی ار چی میسوزم حتی از روابطمونم ایراد میگیرفت و برای دیگران تعریف میکرد میترسیدم بابا مامانم غصه بخورن وای خیلی سخته چی به روز مادرت اومده ای کاش این جرفارو به شوهر من بزنی بفهمه چی بسرم میاد بخدا همیشه میگه تو چه مشکلی داری چرا باید مشکل روانی داشته باشی 

منتظر...
من متاهلم صد خودمو برای شوهرم گذاشتم از همههه چیم گذشتم ادب واحتراممو مهمانداریم زبانزده حتی تو دشمن ...

عزیزیم میدونم دلت درد داره . ولی کاش زنهای ایران انقد استقلال مالی داشتن ک حاضر نبودن با همچین مردای هرزه ای برن . ببین . این شعا  خیانت به همجنس و فلان همش شعارهد.. مرد خرابم زیادهدک به همجنس خیانت کنه . زن متاهل میره باهاش؟! البته نه که نه .. چون زن متاهل خرابم داریم وای کم .. مرد اگه زن و زندگیشو بخواد نمیره پی هرزگی . وقتی رفته مث میوه خراب می مونه . خرابه دیگه . کاش انقد وضع مالیت خوب بود و نمیشستی عذاب بکشی . یکی از خوبیایه کار زن اینه از لحاظ مالی مستقل میشه و هر ظلمی رو بخودش روا نمیبینه

با احترام🙏 لطفا زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلایل خیانت زیاد 

ولی این دلیلی که گفتی رو قبول ندارم

اکثرا تنوع طلب هستن وبرای خودشون چارچوب خاصی ندارند ،یا یکسری مشکلات باهمسرشون دارن و توانایی گفت وگوی مناسب وحل مسئله ندارند برای فرار ازمشکلات شون به خیانت دست میزنن

نظرم در مورد خیانت این :کسی که خیانت میکنه اول به خودش خیانت کرده .

به شعور خودش ،به انسانیتش ،به تعهداتش 

درسته ذات هم خیلی تاثیر داره اما به نظرم فرد خیانت کار خیانت دیدس البته نظر شخصیه

دنبال توجیه نباشید ‌. زن و مرد متاهل اگه زندگیشو بخواد به هیچ وجه دنبال این هرزگیا نمیره

دلایل خیانت زیاد ولی این دلیلی که گفتی رو قبول ندارماکثرا تنوع طلب هستن وبرای خودشون چارچوب خاصی ندا ...

نظر شخصیه با توجه به چیزایی که دیدم اما حرف شمام یکی از دلایل خیانت میتونه باشه

با این #ماه که هنوز هم این شهر را تحمل میکند؛
خب اینجور که بدتر میشه اگه کاریش نداشته باشی وبدتر بدتر اینکه اون فکر میکنه برات مهم نیست ودوست ندار ...

من اونقدر خر نبودم همینجورب بزارمش بخشیدمش به خانواده ها هم چیزی نگفنم ولی یه مشت عکس واضح بد ازش دارم اون هدزه هم متاهله شوخرش ارش متنفرم باشه برای اینکه تو مردم بهش نگن زنت خرابه وقتی ابروشو ببرم مسلما حداقل یه شکایتی میکنه در حدی مدرک دارم راحت میشه سنگسار کرد هردوشون رو و چون میدونه ادم پیگیری هستم صدرصد اینکارو میکنمو نمیترسم از خون با ترسو لرز زندگی میکنه همش میترسه لوش بدم همش ترس داره شوهرم جرات نداره یه نگاهی تو خیابون به زنی بندازه خب بنظرت اگه طلاق میگیرفتم و افسردگیم بدتر میشدو دوباره اصلا ازدواج میکردمو بخاطر گند اون اقا به همسر بعدیمم مشکوک میشدمو زندگی بعدیمم تحت تاثیر قراز میگیرفتو چه بسا باز به مشکل میخوردم خوب بود یا اینطوری اونم زجر بدمو رعشه به وجودش بندازم؟؟

منتظر...
من حتی مهریه م رو هم بخشیدم گفتم. همش برا خودت خودنشم برا خودش بزن به اسم فامیلات

حتما تحت فشار بودی ولی کاش ازش میگرفتی یکم حالش گرفته میشد

نمیدونم اما اشخاصیو دیدم که اصلا اینجوری بودن به این رابطه های پنهانی علاقه داشتن حالا به خاطر هیجان ...

اونا زنا زادن بنظر من هیجانش تا زمانی عاشقانستو سینمایی که گرفتار نشن دیدم چه پسراسی گیر افتادن جیش کردن به خودشون

منتظر...
عزیزیم میدونم دلت درد داره . ولی کاش زنهای ایران انقد استقلال مالی داشتن ک حاضر نبودن با همچین مردای ...

من بخوام سر یک ماه خودشو جد ابادشو میخرم چرا برم اون هرزه پتیاره بگه برنده شدم بگه زندگیش مال من شداتفاقا خیلی اخلاق شوهرمم خوب شده ولی دیگه دیره 

منتظر...
حتما تحت فشار بودی ولی کاش ازش میگرفتی یکم حالش گرفته میشد

من خودم مشاور حقوقیم خودم میدونم چی دزسته چی غلط  مگه من خودمو فروختم که مهریه بگبرم  درضمن شما انگار خودت تو زندگی یه مرد متاهلی که انقدر حمایت میکنی ازشون من خودم فهمیدم شوهدم بهم خیانت کرد امثال اوناکه خیانت میکنن  مادرشون خطا داره  اگه مجردیو دنبال یه رابطه شاعرانه با مرد متاهلیو توجیهت اینکه دوسپسرت بایه کامنت بهت خیانت کرده دلیل خوبی نیست و این بحثارو نکن خیانتتت ققطططط انسانیت خودتو میبره زیز سوال

منتظر...
من بخوام سر یک ماه خودشو جد ابادشو میخرم چرا برم اون هرزه پتیاره بگه برنده شدم بگه زندگیش مال من شدا ...

چه جالب ! معلومه نمیخوای قبول کنی . ولی واقعیت اینه هرزه واقعی اون متاهله که بهت خیانت میکنه . مرد اگه زن و زندگیشو بخواد هیچوقت دنبال این هرزگیا نمیره . تو که میگی وضع مالیت خوبه پس چرا تن به خیانتش میدی . توبه گرگ مرگه . هیشکی ذات هیشکی تغییر نمیکنه . البته اینم ک میگی بهتر شده احتمالا بخاطر همون ثروتیه ک خودت میگی داری . 

من خودم مشاور حقوقیم خودم میدونم چی دزسته چی غلط مگه من خودمو فروختم که مهریه بگبرم درضمن شما انگا ...

واقعا زشته که تهمت میزنی شما که خودت حقوق خوندی نباس زود قضاوت کنی و باس به افکار دیگران احترام بزاری اما احسنت به این طرز فکرت که زن ها فروختنی نیستن🌱

من اونقدر خر نبودم همینجورب بزارمش بخشیدمش به خانواده ها هم چیزی نگفنم ولی یه مشت عکس واضح بد ازش دا ...

آخه نوشتی شایدم  هنوز باهش باشه این یعنی اینکه هر روز وشب شما ذهنتون درگیر اینه یعنی اینکه اقدامتون موثر نبوده که دیگه دنبالش نره