2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 2728 بازدید | 152 پست
کسایی که ادعا دارن پارتنرشون یا دوست پسرشون بهشون خیانت کرده شما دیگه خواهشا فاز قربانی خیانت برندار ...

وااااا

ببخشید 

دو نفر قبل خوندن خطبه عقد باید همو بشناسن

مگه شلوار طرف بند امضای محضره؟

کسی که تعهد بلد نیست بلد نیست دیگه

اینا چرت و پرته که میگن طرف تو ازدواج خیانت نمیکنه ولی تو دوستی میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه پست تو اینستا دیدم

زنه میخواسته از شوهرش جداشه مرده قبول نمی‌کرده 

زنه هم انگاری با یه نفر دیگه دوست بوده

تهش چون مرده نمیذاشته زنش طلاق بگیره زنه شوهرشو میکشه 

بنظرم بعضی وقتا برا خیانت مقصر دو طرف هستن 

وقتی تو یه زندگی یه طرف دلش نیست و نمیخاد بمونه باید بذاری بره 

نباید بزور کسی رو تو زندگی نگهداشت حتی اگه خیلی دوسش داشته باشی و بخاطرش کلی گذشت و فداکاری کرده باشی 

من یه آقایی رو می‌شناختم میگفت زنمو دوست نداشتم 

اون دوستم داشت ولی من هیچجوره نمیخاستمش

گفت میگفتم برو گریه میکرد میگفت تو داری خیانت میکنی و نمی‌رفت 

اقاعه میگفت یه روز طناب آوردم خودمو دار بزنم وسط خونه گفتم یا میری یا خودمو میکشم 

زنه رفت بعد جدایی هم زودی ازدواج کرد الان زندگیش خیلی بهتر از قبل هستش

نمیدونم چه اصراریه میخان بعضیا بزور زندگی که درست نمیشه رو درست کنن هرجا نخاستنتون بهترین کار رفتنه

آشوب درونش را نه کلمات می‌توانست بیان کند و نه فریادها ... 
کسایی که ادعا دارن پارتنرشون یا دوست پسرشون بهشون خیانت کرده شما دیگه خواهشا فاز قربانی خیانت برندار ...

توجیح غیر منطقی برا لاشی بودن 😐

آشوب درونش را نه کلمات می‌توانست بیان کند و نه فریادها ... 
من یه پست تو اینستا دیدمزنه میخواسته از شوهرش جداشه مرده قبول نمی‌کرده زنه هم انگاری با یه نفر دیگه ...

خیلییی خوب بود واقعا حرفاتو لایک میکنم 🤝🏻💕

با این #ماه که هنوز هم این شهر را تحمل میکند؛
توی امارتون نخوندین یسری ک نماز شب میخونه دنبال صیغه س؟ و چقدر این مدل ادمها بخاطر شغلم به پستم میخو ...

پسری که نمازشب میخونه و دنبال صیغه هست، مشکلش چیه؟ اینکه نه خیانته و هم اینکه داره طبق اصول خودش عمل میکنه.

مورد بعد اینکه من چیزایی که از پسرها دیده بودم رو گفتم. در مورد خیانت دخترها مشاهده ای ندارم. و نکته دیگه اینکه منظورم چندین دوست پسر داشتن نبود. آدمی که هرز بگرده. یعنی متعهد و اخلاقی نباشه. مگه شما اینطور بودید؟

من متاهلم صد خودمو برای شوهرم گذاشتم از همههه چیم گذشتم ادب واحتراممو مهمانداریم زبانزده حتی تو دشمن ...

خب اینجور که بدتر میشه اگه کاریش نداشته باشی وبدتر بدتر اینکه اون فکر میکنه برات مهم نیست ودوست نداری که کاری بهش نداری  حداقل واسه سیاه بازی هم که شده واکنش نشون بده 

اما موندن به نظرم اشتباهه وقتی یه طرف خیانت کنه باس زد تو گوشش کاری کرد زجه بزنه وگرنه احترام از میا ...

اون همینو میخواد که بری فقط ردش نمیشه بمون زجرش،بده

منتظر...
میدونی چی بده؟ اینکه وقتی وارد زندگی یه شخص متاهل میشی بااااید قبول کنی که زن داره و سعی کنی ک زندگی ...

چرا باید بری اصلا؟این چه حرفیه واقعا متاسفم همینکه اصلا زنشو ستایش کنی بری ده دقیقه وقتشو بگیری همون ده دقیقه رو با زنش میتونس باشه

منتظر...
اون همینو میخواد که بری فقط ردش نمیشه بمون زجرش،بده

ولی خودت بیشتر زجر میکشی به نظرم باس خودتو ازاد کنی و فقطط به فکر خودت و ایندت باشی

چرا باید بری اصلا؟این چه حرفیه واقعا متاسفم همینکه اصلا زنشو ستایش کنی بری ده دقیقه وقتشو بگیری همون ...

نمیدونم اما اشخاصیو دیدم که اصلا اینجوری بودن به این رابطه های پنهانی علاقه داشتن حالا به خاطر هیجانش بوده یا هرچی اما از ریشهه غلطهه

💔🖤مرگ بهتره برام

ناراحت نشو ولی میتونم بپرسم چه جسی داری که بهش خیانت میکنی شوهرت دلت براس نمیسوزه بعدداون طرف خودش متاهله؟میخوام خودمو دلداری بدم بگم اون هرزه حداقل میترسه😭

منتظر...