2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 2728 بازدید | 152 پست
آخه نوشتی شایدم هنوز باهش باشه این یعنی اینکه هر روز وشب شما ذهنتون درگیر اینه یعنی اینکه اقدامتون ...

من خودم حس میکنم ولی اینجوری نشون نمیده من طلاقم بگیرم ذهنم درگیره پس بزار توخونه خودم دور سر زنش دیگران گریه هامو بکنم

منتظر...
واقعا زشته که تهمت میزنی شما که خودت حقوق خوندی نباس زود قضاوت کنی و باس به افکار دیگران احترام بزار ...

تهمت نمیزنم تهمت وقتیه که پشت سرت برم لیچار بارت کنم خب شما هم اینجوریه تهمت داری میزنی به همه که هرکی خیانت دیده خیانت میکنه  الان حداقلش خیالم راجته برا مهریه نگهم نداشته حتی قید کردم تمام جهازمم براش باشه بهشم بارها گفتم بدون اینکه خانواده ها بفهمن بیا جدا شیم توافقی بدون هیچ مهریه ای فقط یه دست لباس میبرم هرچی هست پیشکشت حتی تو سامانه تصمیم هم جلو چشش اقدام گردم نزاشت 

منتظر...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم حس میکنم ولی اینجوری نشون نمیده من طلاقم بگیرم ذهنم درگیره پس بزار توخونه خودم دور سر زنش دی ...

انشاالله  که سرش به سنگ خورده باشه وبه زندگی برگرده ودنبال این کارا نره وخوشبخت بشین 

ناراحت نشو ولی میتونم بپرسم چه جسی داری که بهش خیانت میکنی شوهرت دلت براس نمیسوزه بعدداون طرف خودش م ...

ن مجرده  دوس داریم همو..من با متاهلا چیکار کنم  

خیلی خوشحالم از اینکه تو به دنیا اومدی تودنیا فهمید که توانگار نیمه گمشدم‏ی تو ، زندگی خیلی خوبه چون که خدا تورو داده روز تولدم برام فرشتشو فرستاده خدا مهربونی کرد تورو سپرد دست خودم دستتو گرفتمو فهمیدم عاشقت شدم خدا مهربونی کرد تورو سپرد دست خودم دستتو گرفتمو فهمیدم عاشقت شدم آورده دنیا یه دونه اون یه دونه پیش منه خدا فرشته هاشو که نمیسپره دست همه تو نمیومدی پیشم من عاشق کی میشدم به خاطر اومدنت یه دنیا ممنون توام خدا مهربونی کرد تورو سپرد دست خودم دستتو گرفتمو فهمیدم عاشقت شدم خدا مهربونی کرد تورو سپرد دست خودم دستتو گرفتمو فهمیدم عاشقت شدم❤️😍Amir janm

پسری که نمازشب میخونه و دنبال صیغه هست، مشکلش چیه؟ اینکه نه خیانته و هم اینکه داره طبق اصول خودش عمل ...

همون جمله اولت مشخص میکنه ذات و شخصیتت رو 

خودت با تایید صیغه ، داری هرزگی رو‌رواج میدی 

دنبال چی هستی 

خدا داند 

مشاور نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ طراح سایت🖱️  🌱کتابخوانی📚

همون جمله اولت مشخص میکنه ذات و شخصیتت رو خودت با تایید صیغه ، داری هرزگی رو‌رواج میدی دنبال چی هستی ...

شما یاد بگیر اینقدر راحت دیگران رو قضاوت نکنی. خودت رو اینقدر آدم خوب نبین و دیگران رو خراب و هرزه.

شما یاد بگیر اینقدر راحت دیگران رو قضاوت نکنی. خودت رو اینقدر آدم خوب نبین و دیگران رو خراب و هرزه.

کسیکه صیغه رو قبول داره هرزه و بی بندوبارِ  

حالا شما خودتو بزن به در و دیوار 

مشاور نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ طراح سایت🖱️  🌱کتابخوانی📚

خواهران عزیز چند نکته بهتون بگم خواهرانه

١_ توی ازدواج عجله نکنید و با چشم باز و دقت فراوان ازدواج کنید، بالای ٩٠ درصد ازدواج هایی که به طلاق و خيانت مس رسن یک نفر آدم عاقل وقتی با طرفین صحبت کنه چه مرد چه زن، کاملا طرف مشکل دار از مدتی صحبت مشخص میشه، اگر خسیسه، هیز و هوس بازه، طرز فکر سطح پایینی داره، نمیدونم بعضیا با چه مغزی ازدواج میکنن وقتی کاملا مشخصه این فرد به هیچ وجه انسان سالم و درستی نیست، شوهر کردن وقتی یک سال نکشیده یا مجبور به تحمل هستید یا جدایی به هیچ دردی نمیخوره لطفا از رویا و توهم بیاید بیرون.

٢_ توی همین چندتا تاپیک ک تو این سایته نگاه کنید می‌بینید به طرز فاجعه باری داره خیانت مرد به زن عادی میشه، هر زنی تاپیک خيانت میزنه اکثرا بهش میگن نادیده بگیر، واقعا تعجب میکنم چطور چنین چیزی ممکنه. درسته شرایط زندگی هر کس متفاوته ولی دارید جا میندازید ک خیانت مرد گناه بزرگی نیست و باید نادیده گرفت. کم کم زن دوم گرفتن مرد ها هم عادی میشه و خیلی چیزهای دیگه. بهتره زنان کمی عزت نفس و غرور باد بگيرن. مردی ک به شما خيانت کنه کوچکترین حسی به شما نداره حالا ب دلایلی مثل وجود بچه مهریه و ... طلاق نمیده و شما خودتون رو گول میزنید، نه عزیزان هیچ مردی کلا هیچ انسانی اگر کسی رو عمیقا بخواد هیچ خيانتی نمیکنه مرد و زن هم نداره یعنی میلش به دیگری نمی‌کشه.

من متاهلم صد خودمو برای شوهرم گذاشتم از همههه چیم گذشتم ادب واحتراممو مهمانداریم زبانزده حتی تو دشمن ...

خربزه خوب گیرخرمیادوجالبه جدیدن چه راحت زن و بچه خودشون به یک زن متاهل خیانتکارمیفروشن یکی نیست بگه اون اگه خوب بود که بامتاخل بودنش خیانت نمیکرد

کاربر مردهستم 
خربزه خوب گیرخرمیادوجالبه جدیدن چه راحت زن و بچه خودشون به یک زن متاهل خیانتکارمیفروشن یکی نیست بگه ...

جالبه بردنی شوهرم گفت اون دوسم داشته عشقشو بهم ثابت کرده به همه گفته بی ابرویی شلیته بازیشو جای عشق گذاشت گفتم اشکال نداره منم با چند تا پسر دوست میشم ببینم حالت چی میشه بخدا اون لجن حتی به سوهرم گفته بود حق ندازی س..کس داشته لاشی باش یه روز همه لباسای زیرم لباسای خوابم پاره بود الکی گفت خودم پاره کردم فکررکرد من خرم 

منتظر...
دوست منم ب شوهرش خیانت میکرد بعد پسره چندبار مچشو گرفت باز بخاطر بچه بخشید .هرسری پسره گفت جدا بشیم ...

ریدن توقانون این مملکت که هیچیش سرجاش نیست دزدبزنی بایدبری جواب بدی قانون طرف دزدوخلافکارهاهستش دمش گرم پسره 

کاربر مردهستم 
جالبه بردنی شوهرم گفت اون دوسم داشته عشقشو بهم ثابت کرده به همه گفته بی ابرویی شلیته بازیشو جای عشق ...

اینهادعانویسهاشون کیه که طرف وزیر رومیکنن واقعان نمی‌دونم اینهمه وقاحت ولاشی بازی ازکجامیاداینهازن نیستن خود خودشیطان هستن !مردوزن که متاهل هستن رابطه جنسی هم برقرارمیکنن دریده عالم هستن دیگه هیچ خدایی روبنده نیستن

کاربر مردهستم