2777
2789

یه پسری چند وقت پیش یه دوستم زنگ زد بعد داداش دوستم جواب داد اونم بهش گفت گوشی و بده یه خودش ! بعدش دید نداد شروع کرد چرت گفتن 

بعد دوستم فرداش زنگ زد بهش پیامک داد پسره حتی جواب ام نداد!!

بعدش امروز ۳ نصف شب زنگ زده مرتیکه عوضی حرفای جن.سی میزنه و پشت خط خود.ارض.ایی می کنه !!!!!

دوتا ام اسکرین شات می زارم ببینید بگین بنظر شما مشکوک هست یا نه ؟

چه نظری می دید که طرف کی می تونه باشه ؟!

لانگ دیستنس یعنی غرق شدن تو خیالِ آغوشت:) یعنی دور بودن تو رو ترجیح میدم به نزدیک بودن خیلیا:) یعنی قوی موندن برای روزی که بالاخره فاصله تموم می‌شه...یعنی دوست دارم حتی از راه دور"M"🤍💍

نه این آدم سالم من دیونه ام دارم این وقت شب تاپیک میخونم 😁

بابا اینا کی هستند از کجا پیدا میشن 

چرا هر تاپیک میرم من احساس میکنم من مریخی ام 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه هستین بگین شات بزارم 

لانگ دیستنس یعنی غرق شدن تو خیالِ آغوشت:) یعنی دور بودن تو رو ترجیح میدم به نزدیک بودن خیلیا:) یعنی قوی موندن برای روزی که بالاخره فاصله تموم می‌شه...یعنی دوست دارم حتی از راه دور"M"🤍💍

بزار

مو سیل زندگی خیلی ها کِردُم. درخت زیاد بید ... ولی ریشه دار؟! کم پیدا میشه اونی که تو خاکِ رفاقت وایستاده باشه . نه که با هر بادی ور داره بره . مو هنو دنبال او ریشه هام . نه شاخه و برگ های بی سایه ....

دیگه باید چکار میکرد که بفهمید مشکوک و مریض 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
بده عکسارو

دیگه باید چکار میکرد که بفهمید مشکوک و مریض

اینو میدونیم ولی موندیم طرف آشنا و از عمد زنگ میزنه یا ن

نه این آدم سالم من دیونه ام دارم این وقت شب تاپیک میخونم 😁بابا اینا کی هستند از کجا پیدا میشن چرا ه ...

بخدا اصلا گیج شدیم نمی‌دونیم داستان چیه طرف آشنا داره اذیت می کنه شماره اش پخش شده یا چی‌

اینو میدونیم ولی موندیم طرف آشنا و از عمد زنگ میزنه یا ن

اره امکان داره یه اشنایی یا دشمنی باهاش داشته باشه 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹