2777
2789
کسی با این قیمت‌ها نمیتونه از بیرون غذا سفارش بده وبعدشم زندگی متاهلی پر از دغدغه های فکریه چندین بر ...

من نمی دونم زندگیه شما چطوره ولی زندگی واقعا یخت میست من خودم خیلی مشغله دارم درس هم میخونم اصلا احساس مسئولیت سنگینی نمی کنم البته نا گفته نماند شوهرمم خیلی کمک میکنه 

اسی بخور ولی کم بخور ورزش هم مرتب بکن برنامه بگیر از مربی

اینجور که نمیشه هیچی نخوری

آب هم زیاد بخور

حواستم خیلی به پوستت باشه

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چطور ۱۷سالته ولی ۸۴ کیلویی

الان چاق تر شدم😂😐 چیکار کنم خب یه دفه ای  اضافه وزن پیدا کردم تنبلی تخمدان دارم یه یه 4 ساله امونمو بریده بعد نامزدی ول کردم اضافه وزن پیدا کردم ماه پیش رفتم دکتر دارو داده باز 

چطور ۱۷سالته ولی ۸۴ کیلویی

بعضیا میبینی خیلیم چاق نیستن اما وزنشون بالاست

فکر کنم به استخونا ربط داره

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

الان ۲۰ولی ۱۸ ازدواج کردم عشق خیلی زیاد

همسرتون ام همسن خودتون بود ؟

منم ۲۰ سالمه همسنیم 🥲🥲

میگم این عشق شدید بعد از ازدواج کم نمیشه یا طرف برات عادی نمیشه ؟

چون منم خیلی عاشقم ولی تراپیست بم گفت انقد مشکلات زیادن عشق از یادت میره 

شوهرت چندسالشه ؟سنتی ازدواج کردین ؟

شوهرم اول منو دیده بود تو راه مدرسه فک میکرد سال اخرم 

بعد که اومدن خواستگاری فهمید کلاس نهمم پشماش ریخته بود بنده خدا بعدش از هم خوشمون اومد ازدواج کردیم 

اینم بگم مادرشو فرستاده بود مدرسه ازم شماره بگیره 😂😐 

الان سی سالشه ولی خیلی جون میزنه