2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چجوری میخوای با آب و عسل دووم بیاری؟مرغتو بزار زودپز😂منم کلی اضافه وزن دارم اماااا میخوام کم کنم

نمی دونم خودمو بکشمم میگیرم این رژیمو ببینم واقعیه یا نه 

ترازو سفارش دادم فردا و پسفردا شاید برسه دستم 😂😐

نمی دونم خودمو بکشمم میگیرم این رژیمو ببینم واقعیه یا نه ترازو سفارش دادم فردا و پسفردا شاید برسه دس ...

اگه فقط رژیم بگیری ماهیچه هاتو از دست میدی نه چربی

باید کنارش ورزش کنی و البته شکم و پهلو و جاهایی که چربی داره رو با روغن چرب کن که بدنت ترک نخوره بعد لاغری

ازدواج از دور قشنگه مسئولیت زیاد هیچ جذابیتی نداره

اصلاااا مسئولیت نداره چرا بقیه رو می تر سونین اخه 

لباسرو ماشین لباس شویی میشوره 

ظرفارم ماشین ظرف شویی سه غذا پختن و جارو برقی و گرد گیری میونه اونم جارو برقی و بعضی وقتا غذا از بیرون سفارش میری بعضی وقتا خودت میپزی اصلا سخت نیست 😂😐

اگه فقط رژیم بگیری ماهیچه هاتو از دست میدی نه چربیباید کنارش ورزش کنی و البته شکم و پهلو و جاهایی که ...

تو خونمون دوچرخه ثابت داریم طناب و و دمبل هم هس از اونا استفاده میکنم 

خیلی اینو شنیدمولی بازم ازدواجو دوس دارمشما متاهلی ؟ پشیمونی از ازدواج ؟

مطمئن باش همینطوره منم قبلش مشتاق بودم سن پایین ازدواج کردم 

شدیدا پشیمونم بار مسئولیت زیاده اگه برمی گشتم هیچوقت به این زودیا ازدواج نمی‌کردم 

نمی دونم خودمو بکشمم میگیرم این رژیمو ببینم واقعیه یا نه ترازو سفارش دادم فردا و پسفردا شاید برسه دس ...

چند روز اولش واقعیه

بعدش به مرور کمتر میشه

یه کاربری اینجا ۴۰ روز این رژیمو گرفت

بعدش ناراحتی قلبی و کلیوی گرفت که تا اخر عمرش باید دارو بخوره

تازه بعدشم برگشت داره

اتفاقا اونم تو همین سن بود حدودا

نکنیدددد

با جون خودتون بازی نکنیددددد

با متعادل کردن مزاجت میتونی خیلی راحت ورزنتو کم کنی

عزیز ترازو چه قیمتی سفارش دادی؟

شوهرم یه دونه 500 تومنی خریده بود ایدیم دقیق نبود منو 35 کیلو نشون داد از باسلام سفارش دادم 410 تومن شد با هزینه پست اگه دقیق بود تایمش میزنن تگت میکنم❤

اصلاااا مسئولیت نداره چرا بقیه رو می تر سونین اخه لباسرو ماشین لباس شویی میشوره ظرفارم ماشین ظرف شوی ...

کسی با این قیمت‌ها نمیتونه از بیرون غذا سفارش بده وبعدشم زندگی متاهلی پر از دغدغه های فکریه چندین برابر زندگی مجردی

بعد از بچه دار شدن که دیگ اسم خودتم فراموش میکنی