2777
2789
عنوان

ویژگیهای زن با اعتماد به نفس

712 بازدید | 4 پست

جاریم خیلی نونور و لوسه،از همون اول تا دیدمش گفتم این بچه رو کی جدی میگیره.ولی  چشمتون روز بعد نبینه😱😱

انقدر سیاست به خرج میده که نه تنها شوهرش اسیرش شده حتی مادرشوهرمم که رو به عروس نمیده  بدون مشورت باهاش آب نمیخوره😳

شوهرم میگه دیدی نرگس چقدر زبر و زرنگه نیومده خودشو تو دل همه جا کرده😣

با دهانی باز 🤯و چشمای گرد شده😳 مبهوت حرف شوهرم شدم

اعتماد به نفسم در برابرش با اینکه ۱۰ سال بزرگتر بودم کم شده بود و دنبال راه چاره می گشتم تا اینکه یه روز که رفته بودم خونه مادر شوهرم نرگس هم اونجا بود ،با توجه به کینه و حسادتی که ازش بدل داشتم فقط باهاش سلام و علیک خیلی مختصری کردم و دیگه باهاش هم صحبت نشدم، ولی خیلی نامحسوس حواسم بیشتر از همیشه بهش بود.با همه ارتباط میگرفت حتی با دختر ده ساله من هم حرف میزد و با هم میخندیدن.

با پدر شوهرم سر مسئله ای که براش به وجود اومده بود صحبت میکرد و بهش میگفت من تو نت سرچ کردم و در مورد مشکلتون این کارو توصیه کرده بودن.

هر دفعه هم میومد تو آشپزخونه و به من و مادر شوهرم میگفت خسته نباشید و کمک نمیخواین و یه چند تا تیکه ظرف میشست و میرفت..

خلاصه که این دختر یک لحظه تو خودش نبود و حسابی با دیگران ارتباط میگرفت..

وقتی دید مادرشوهرم داره سالاد درست میکنه بهش گفت ،مامان جون اجازه بدین من تزئینش میکنم و از تو گوشیش سرچ کرد و سالاد رو خیلی قشنگ تزئین کرد.

با خنده رو به من کرد و گفت اعظم جون قشنگ شد ،منم خیلی سرد گفتم دستت درد نکنه.و بعد رو به من کرد و گفت امروز چه لباس قشنگی پوشیدی، زیبا بودی زیباتر شدی عزیزم.

خوشحالم که جاری مثل شما دارم

جالب بود از تغییر حال من و بی توجهیم اصلا دل گیر نبود و مثل همیشه رفتار میکرد و من با شنیدن این حرفا تازه فهمیدم مشکلم عدم اعتماد به نفسه که از موفقیت جاریم ناراحت بودم و دوست داشتم یه اشتباهی کنه تا برم و به همه بگم و خودمو اینجوری بالا بکشم،ولی با تعریفش متوجه اشتباه و نقص خودم شدم و سعی کردم مثل اون زن با اعتماد به نفسی بشم

یک روز رسد غمی به اندازهی کوه یک روز رسد نشاط اندازهی دشت افسانهی زندگی همین است عزیز در سایهی کوه باید از دشت گذشت! "مجتبی کاشانی"

🔹🔹نتیجه گیری

وقتی  که کلمه زن با اعتماد به نفس را می‌شنوید، به‌طور خودکار تصویر کسی در ذهنتون مجسم می‌شه که به راحتی موردتوجه همه قرار می‌گیره موفقیت‌هاش زیاده  و نسبت بهش حس خوبی داری

زنی که با اعتماد به نفس  داره از گفتن واقعیت‌ نمی‌ترسه، به راحتی نه میگه و با یک عذر خواهی میگه فعلا نمیتونه این کارو انجام بده ، و حتی اگر کاری رو انجام بده و ببینه نتیجه خوبی نمیگیره راحت میگه دیگه نمی تونم ادامه بدم و باید یه کار دیگه ای رو امتحان کنم.

یک زن با اعتماد به نفس در صحبت هاش از کلمات مثبتی استفاده می کنه

زن اعتماد به نفس حتی اگر چهره ی دلنشینی نداشته باشه ولی همیشه ظاهر مرتب و تمیزی داره و همیشه بوی خوبی میده

زن با اعتماد به نفس برای یک روز خودش هدف داره و مدیریت زمان عالی داره و از تمام وقتش به نحو احسنت استفاده میکنه

به ندرت میتونید ببینید که زنی که اعتماد به نفس داره  در میان جمع با ناراحتی نشسته و زانوی غم بغل گرفته. یک زن با اعتماد به نفس همیشه با قدرت می‌ایسته، وقتی صحبت می‌کنه لبخند می‌زنه، به چشمان مردم نگاه می‌کنه  چون به خودش باور داره.

یک زن با اعتماد به نفس خودش رو از حواشی دور نگه میداره و رو اخلاق های مثبت دیگران تمرکز میکنه و از فردی که رفتار های منفی داره دوری میکنه

یک زن با اعتماد به نفس می‌دونه که اولین کسی که باید ازش مراقبت کند خودشه. او به طور منظم برنامه‌هایی برای مراقبت از خودش داره.

یک روز رسد غمی به اندازهی کوه یک روز رسد نشاط اندازهی دشت افسانهی زندگی همین است عزیز در سایهی کوه باید از دشت گذشت! "مجتبی کاشانی"

چقد این مطالب خوب بود مرسی

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوبه ولی من انقد مغرورم که اصلا به خودم نبیبینم اینکار بکنم

والا منم مخالفم آدم تلاش کنه که همه دوستش داشته باشن که چی غیر اینکه اکه خانواده ی شوهر آدمو دوست داشته باشن هم بیشتر توقع دارن هم بیشتر دخالت میکنن هم بیشتر سواری باید بهشون بدیم