2777
2789
استادم گفت نیم ساعت روی همه ی سوالا رو بخونید اونایی که آسونن رو ابتدا جواب بدید بعد متوسط بعدشم چند ...

منم نظارت برق شرکت کردم عزیزم سوالا به ظاهر آسون بود فقط جوابش رو پیچونده بودم ، اره قبول داره باید برای سوالی ک میدونستم دیر ب جوابش میرسم زود رد میکردم میرفتم سراغ بقیه ... فقط چون استرس داشتم ک چرا من بیست سوال رد کردمو هیچکدوم به جواب نرسیدم بخاطر این استرس داشتم و زیاد موندم رو جوابش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من پروانه کسب اساادکاران ساختمانی رو شوهرم مال خودشو بنام زده ... یعنی اون هم معماری خونده ولی تو کا ...

عزمزمه متوجه اون پروانه که به نامت هست نشدم ، مربوط به نظام مهندسی و مهندسین تجربی هست؟

منم نظارت برق شرکت کردم عزیزم سوالا به ظاهر آسون بود فقط جوابش رو پیچونده بودم ، اره قبول داره باید ...

ای بابا لعنت به طراح سوال که سوالات اول رو سخت میذارن تا دلسرد کنن شما می فارغ‌التحصیل شدید؟برای امتحان دادن تو کلاسی ثبت نام کردید ؟

عزمزمه متوجه اون پروانه که به نامت هست نشدم ، مربوط به نظام مهندسی و مهندسین تجربی هست؟

ن مربوط به اون نمیشه مربوط به اتحادیه استادکاران ساختمانی میشه ...عنوانش اتحادیه جوشکاران و صنعت گران ساختمانی میشه 

شوهرم تو کار ساختمان هست آزاد کار می کنه پیمانکاره ولی خب کابینت و دکوراسیون داخلی هم چند سال انجام میده و جواز نداره و من بهش پیشنهاد دادم جواز استادکاریشو بگیره که برای امتیاز امتیاز زمین  بتونیم ثبت نام کنیم که بعداً دکوراسیون داخلی بزنه که به نام من زد...

مشکلی برام پیش نمیاد؟

ن مربوط به اون نمیشه مربوط به اتحادیه استادکاران ساختمانی میشه ...عنوانش اتحادیه جوشکاران و صنعت گرا ...

فکر نکنم برای پروانه نظام مهندسی مشکلی باشه ، دو تا شاخه جدان ، بهم کاری ندارن ، فک کردم زیر مجموعه نظام مهندسی

ای بابا لعنت به طراح سوال که سوالات اول رو سخت میذارن تا دلسرد کنن شما می فارغ‌التحصیل شدید؟برای امت ...

ن ثبت نام نکردم کلاسی چیزی!

فقط رفتم کتابارو خریدم و با سه تا از کتابهای انتشارات آی نماد یعنی  راهنمای تصویری مبحث ۱۳ و کلید واژه و نمونه سوالات حل طلایی ... نمونه سوال نرسیدم زیاد بزنم وقت نداشتم..

اره دقیقا سخت هارو گذاشته بودن اولش جوری که ساده بودا ظاهر سوالا ولی سخت بود پیدا کردن جوابش ای رو کتاب ...

دیگه نرسیدم به اسونا🥴

پایه چند هستید شما؟من رشتم برقه میترسم تو ابتدای کارم می‌خوام برا آزمون بخونم کلی هم مشکلات سر راهمه ...

عزیزم من رشتم معماریه پایه ۳ هستم طراحی و نظارت و اجرا رو دارم 

اگه بخونی قبول میشی برای نظارت و اجرا من ۱۳ ازمون گذشته رو زدم و چنتا کتابی که ازشون سوال بیشتر میومد روخونی کردم البته همش با کلید واژه...اصلا هیچ کتابیو حفظ نکردم ...فقط کلید واژه...

برای طراحی هم پکیج اموزشی مهندس انسانیت رو گرفتم که خب فقط برای معماریهاست و اونم یادم نمیاد ولی حداقل ۱۰ تا ازمون گذشته رو تو خونه زدم و کتابو فیلمای استادمم خیلی کمک کرد...

همه اینا با وجود سه تا بچه کوچیک و شیر به شیر بود کمکی گرفتم یه روز در میون میومد با بچه ها بازی میکرد منم دو تا سه ساعت میخوندم...

اگه واقعا تلاش کنی حتما میشه نگران نباش

ای بابا من رشتم برقه کلاسهاشو ثبت نام کردم فعلا شروع نشده میترسم مغزم نکشه قبول نشم وقتم هدر بره و.. ...

آزمون بعدی کی هست؟

ثبت نامش کی هست؟

بهترین چیز رسیدن به نگاهیست که از حادثه عشق تر است...
2790
2778
2791
2779
2792