2777
2789
طراحی و نظارت و اجرا هر کدوم آزمون جدا دارن درسته ؟؟نظارت تقریبا شامل چیاس؟و اینکه درآمدش چطوره ؟نظا ...

بله آزمون جدا دارن نظارت آسونه طراحی سخته اجرا رو هم بعد گرفتن نظارت باید بگیرین

نظارت هم بیشتر کتاب مبحث سیزدهم مهمه

از نظر درآمد هم که متاسفانه خیلی نیست و کلی هم مسئولیت داره ، بخصوص شاخه اجرا

بله متاسفانه ولی من راضیم سالانه صدتومن درآمد داشته باشم تا مستقل تر باشم.شوهرم میگه مدرکتو بگیر بدم به دوستام که دفتر دارن و تو امضا بکن و تمام ولی من از مسولیتش میترسم و راستش زیاد فنی هم نیستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پروانه رو که صد در صد اقدام کن وبگیرم،  حتما بدرد بخوره ، تلاشت رو بکن ، چون خود پروانه پروانه کسب محسوب میشه ، میتونی روش وام و دسته چک بگیری ، ولی موقع استفاده دقت کن که دردسر نشه

پروانه رو که صد در صد اقدام کن وبگیرم، حتما بدرد بخوره ، تلاشت رو بکن ، چون خود پروانه پروانه کسب م ...

ممنون از کمکتون حالا من اگه نظارت قبول بشم پروانه بدن میتونم کاری بکنم ؟

من که جدا از پروانه کارم متناسب با رشتم عمرانی هست ، نظارت و محاسبات ، چند سال از پروانه اصلا استفاده نکردم ، چون مسئولیتش زیاده، پارسال حقوقی کردم ، تو شرکت ژئوتکنیک که مسئولیتش برای نا از همه شاخه ها کمتره ، و مبلغ ۶۰ تومن گرفتم ،ولی با پروانه چند بار وام و دسته چک گرفتم

ممنون از کمکتون حالا من اگه نظارت قبول بشم پروانه بدن میتونم کاری بکنم ؟

آره صد در صد ، یک نفر هم گفت شاخه نظارت شما هم مثل عمران ساده هست آزمون و حتما قبول میشی عزیزم

من که جدا از پروانه کارم متناسب با رشتم عمرانی هست ، نظارت و محاسبات ، چند سال از پروانه اصلا استفاد ...

پس نظر شما اینه که دفتر بزنیم چند نفری یا شرکت کار کنیم بهتره تا اینکه منتظر باشیم نظام یه پروژه معرفی کنه ؟

من که جدا از پروانه کارم متناسب با رشتم عمرانی هست ، نظارت و محاسبات ، چند سال از پروانه اصلا استفاد ...

سلام من امسال شرکت کردم نظارت بد نبود سوالاتش فقط تنها مشکل این بودرو سوالای اول که خیلی سخت بود خیلی وقت گذاشتم و با کلید واژه زیاد دنبال جواب می‌گشتم که دیدم وقت آنان شد و پانزده تا سوال آخر رو ک راحتترا اونجا بود رو نرسیدم جواب بدم 🥲😭فقط تونستم 27 تا سوال بزنم

من پروانه کسب اساادکاران ساختمانی رو شوهرم مال خودشو بنام زده ... یعنی اون هم معماری خونده ولی تو کار ساخت و سازه کابینت و دکوراسیون داخلی هم انجام میده ولی زده به اسم من، بنظرتون برای پروانه نظام مهندسی که قبول بشم مشکلی پیش میاد ؟ یکی رو باید غیر فعال کنم؟

سلام من امسال شرکت کردم نظارت بد نبود سوالاتش فقط تنها مشکل این بودرو سوالای اول که خیلی سخت بود خیل ...

استادم گفت نیم ساعت روی همه ی سوالا رو بخونید اونایی که آسونن رو ابتدا جواب بدید بعد متوسط بعدشم چندتا سخت حل کنید سی تا حل کنید تمومه

فدات دعام کنید اصلا نمیتونم تصمیم بگیرم خیلی میترسم

نگران نباش عزیزم ، خیلی خوب کاری کردی که آزمون داری شرکت میکنی ، بدون شک بدردت میخوره ، انشالله خدا کمکت کنه که کارات راحت انجام بشه ، حتما قبول میشی