از نظر درآمد هم که متاسفانه خیلی نیست و کلی هم مسئولیت داره ، بخصوص شاخه اجرا
بله متاسفانه ولی من راضیم سالانه صدتومن درآمد داشته باشم تا مستقل تر باشم.شوهرم میگه مدرکتو بگیر بدم به دوستام که دفتر دارن و تو امضا بکن و تمام ولی من از مسولیتش میترسم و راستش زیاد فنی هم نیستم
پروانه رو که صد در صد اقدام کن وبگیرم، حتما بدرد بخوره ، تلاشت رو بکن ، چون خود پروانه پروانه کسب محسوب میشه ، میتونی روش وام و دسته چک بگیری ، ولی موقع استفاده دقت کن که دردسر نشه
من که جدا از پروانه کارم متناسب با رشتم عمرانی هست ، نظارت و محاسبات ، چند سال از پروانه اصلا استفاده نکردم ، چون مسئولیتش زیاده، پارسال حقوقی کردم ، تو شرکت ژئوتکنیک که مسئولیتش برای نا از همه شاخه ها کمتره ، و مبلغ ۶۰ تومن گرفتم ،ولی با پروانه چند بار وام و دسته چک گرفتم
من که جدا از پروانه کارم متناسب با رشتم عمرانی هست ، نظارت و محاسبات ، چند سال از پروانه اصلا استفاد ...
سلام من امسال شرکت کردم نظارت بد نبود سوالاتش فقط تنها مشکل این بودرو سوالای اول که خیلی سخت بود خیلی وقت گذاشتم و با کلید واژه زیاد دنبال جواب میگشتم که دیدم وقت آنان شد و پانزده تا سوال آخر رو ک راحتترا اونجا بود رو نرسیدم جواب بدم 🥲😭فقط تونستم 27 تا سوال بزنم
من که جدا از پروانه کارم متناسب با رشتم عمرانی هست ، نظارت و محاسبات ، چند سال از پروانه اصلا استفاد ...
من پروانه کسب اساادکاران ساختمانی رو شوهرم مال خودشو بنام زده ... یعنی اون هم معماری خونده ولی تو کار ساخت و سازه کابینت و دکوراسیون داخلی هم انجام میده ولی زده به اسم من، بنظرتون برای پروانه نظام مهندسی که قبول بشم مشکلی پیش میاد ؟ یکی رو باید غیر فعال کنم؟