2777
عنوان

چ گیری دادین

| مشاهده متن کامل بحث + 862 بازدید | 86 پست
آره ولی به خدا اطرافم دارم میبینم که درسشون ضعیفه کلا ولی باید برن کلاس زبان هر لول هم میفتن

اين اصلا بد نيست خيلي هم خوبه مطمئن باش تا چند سال ديگه كسي كه انگليسي رو بلد نيست مثل يه آدم بي سواده 

هرچند الانم همينه ! حالا دوستان زبان انگليسي بيشتر از منوي گوشي به كارشون نمياد اين حرفا رو ميزنن !

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اخ منم عاشق انیمه ام با این سنم خیلی از همدانشگاهیامم میبینن حتی بعضی پسرای کلاسمون دوست دارن 🤣

خخخ نبین بعضیا میگن کارتونه مال بچه هاست 😂

اتفاقا بیشتر انیمه ها واسه بچه ها مناسب نیست 😂😂

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

میگ چرا پرسشون بده میرن زبان خب ت دوباره برو مدرسه درست و خوب کن زبان نخون اتفاقا رشته های تاپ دنیا ...

دقیقا

بعدم ربطی نداره همه میرن کلاس چه درسخون چه درس نخون

اين اصلا بد نيست خيلي هم خوبه مطمئن باش تا چند سال ديگه كسي كه انگليسي رو بلد نيست مثل يه آدم بي سوا ...

اگر هر ترم راحت بیان بالا 12 سال طول میکشه حداقلش اینجوری خوبه ولی اگر به زور خانواده باشه م مدام بخوان هر لول رو تکرار کنن فایده نداره

اگر هر ترم راحت بیان بالا 12 سال طول میکشه حداقلش اینجوری خوبه ولی اگر به زور خانواده باشه م مدام بخ ...

من نمیخوام با ایشون حرف ب نم با کاربرای دیگ صخثحبت میکنم ریپلای میزنه ممنون میشم رسیدگی کنین نی نی یار 

@niniyar_5  ar_ 

اگر هر ترم راحت بیان بالا 12 سال طول میکشه حداقلش اینجوری خوبه ولی اگر به زور خانواده باشه م مدام بخ ...

شما بچت كلاس اول رو خوب ياد نگيره و به درس علاقه نداشته باشه ميگي ولش كن ديگه مدرسه نرو ؟!!