2777
2789
عنوان

چ گیری دادین

| مشاهده متن کامل بحث + 858 بازدید | 86 پست
اگر هر ترم راحت بیان بالا 12 سال طول میکشه حداقلش اینجوری خوبه ولی اگر به زور خانواده باشه م مدام بخ ...

خب علاقه مهمه اگه نباشه اصلا آدم یاد نمیگیره زور کردن درست نیست اما پدرمادرا باید یکاری کنن بچه هاشون با علاقه بخونن نه اینکه بگن خب دوست نداره ولش کن چون بچه بزرگ میشه پشیمون میشه

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره اعصاب نداره

👍😔

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

اینم هست به نظرم اگر خودشون هم علاقه داشته باشن خیییلی راحتتره

اون که بله نه فقط زبان و درس همه چی همینجوریه

الانم که یه عالمههه روشای جذاب و متنوع اومده

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

اون که بله نه فقط زبان و درس همه چی همینجوریهالانم که یه عالمههه روشای جذاب و متنوع اومده

حجی انیمه های رئال میبینی؟ 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

حجی انیمه های رئال میبینی؟

انیمه من نمیبینم یعنی میبینما اما انیمه بین نیستم 😂 چجوری بگم 🤣 میدونستم اگه انیمه ببینم معتاد میشم از کار و زندگی میفتم بخاطر همین نمیدیدم ولی خب جدیدا شروع کردم 😂

نمیدونم چرا همشم نصفه نیمه میبینم 😂💔