2777
2789
عنوان

چ گیری دادین

| مشاهده متن کامل بحث + 858 بازدید | 86 پست
آره ولی به خدا اطرافم دارم میبینم که درسشون ضعیفه کلا ولی باید برن کلاس زبان هر لول هم میفتن

اين اصلا بد نيست خيلي هم خوبه مطمئن باش تا چند سال ديگه كسي كه انگليسي رو بلد نيست مثل يه آدم بي سواده 

هرچند الانم همينه ! حالا دوستان زبان انگليسي بيشتر از منوي گوشي به كارشون نمياد اين حرفا رو ميزنن !

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخ منم عاشق انیمه ام با این سنم خیلی از همدانشگاهیامم میبینن حتی بعضی پسرای کلاسمون دوست دارن 🤣

خخخ نبین بعضیا میگن کارتونه مال بچه هاست 😂

اتفاقا بیشتر انیمه ها واسه بچه ها مناسب نیست 😂😂

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

@niniyar_3 این بچه دبستانی رو ادب کنید

حقا ک ثابت میکنی امضامو

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

میگ چرا پرسشون بده میرن زبان خب ت دوباره برو مدرسه درست و خوب کن زبان نخون اتفاقا رشته های تاپ دنیا ...

دقیقا

بعدم ربطی نداره همه میرن کلاس چه درسخون چه درس نخون

خخخ نبین بعضیا میگن کارتونه مال بچه هاست 😂اتفاقا بیشتر انیمه ها واسه بچه ها مناسب نیست 😂😂

اوه آره بابا اصن خوب نی

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

اين اصلا بد نيست خيلي هم خوبه مطمئن باش تا چند سال ديگه كسي كه انگليسي رو بلد نيست مثل يه آدم بي سوا ...

اگر هر ترم راحت بیان بالا 12 سال طول میکشه حداقلش اینجوری خوبه ولی اگر به زور خانواده باشه م مدام بخوان هر لول رو تکرار کنن فایده نداره

عجیبه ادب نداره

@niniyar_5  

من با ایشون نمیخوام اصن حرف بزنم هی ریپلای میزنه توهین میکنه ممنون میشم رسیدگی کنین 

اگر هر ترم راحت بیان بالا 12 سال طول میکشه حداقلش اینجوری خوبه ولی اگر به زور خانواده باشه م مدام بخ ...

من نمیخوام با ایشون حرف ب نم با کاربرای دیگ صخثحبت میکنم ریپلای میزنه ممنون میشم رسیدگی کنین نی نی یار 

@niniyar_5  ar_ 

احمق خودتی جانم امضات نشان دهنده شخصیت خودته بیچاره

@niniyar_5  

دیگ داره از حدش فرا تر میره من اصلا جواب نمیدم بهش اهانت هم نمیکنم 

این رسیدگی نداره؟ 

اگر هر ترم راحت بیان بالا 12 سال طول میکشه حداقلش اینجوری خوبه ولی اگر به زور خانواده باشه م مدام بخ ...

شما بچت كلاس اول رو خوب ياد نگيره و به درس علاقه نداشته باشه ميگي ولش كن ديگه مدرسه نرو ؟!! 

دقیقابعدم ربطی نداره همه میرن کلاس چه درسخون چه درس نخون

کلا مشکلش ی چیز دیکس خدا میدونه چیه🤣