دلیلا تقریبا همه کلیشه ایه،زبون دنیاست و بین المللیه،این درحالیه که همه منوهای گوشیمون فارسی هستش🤣، ...
خب شما در حد منوی گوشی فقط کار داری با زبان ب درد شما نمیخوره زبان یاد بگیری ما کلی کار پ زندگی داریم کلی سایت سرچ میکنیم ک ترجمه گوگل ب دردمون نمیخوره کلی کتابای تخصصی میخونیم من برای رشته ام واجبه زبان انگلیسی بلد باشم هر کی در حد خودش نیاز داره ب این زبان حد شما هم اینه
قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.
ماشالله هنوز ایرانی بودنتونو حفظ کردین،چون شنیدم کشورهای پیشر۴ته،زیاد حرف نمیزنن.
خیر اتفاقا چون بلدن حرف بزنن حرف میزنن
شما نه اینکه تاحالا جایی رو ندیدی اشتباه به عرضت رسوندن
لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️
چینی خیلی عجیبهمن دلم میخواد ژاپنی یاد بگیرم به جز انگلیسی. چون انیمه
اخ منم عاشق انیمه ام با این سنم خیلی از همدانشگاهیامم میبینن حتی بعضی پسرای کلاسمون دوست دارن 🤣
قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.
میگ چرا پرسشون بده میرن زبان خب ت دوباره برو مدرسه درست و خوب کن زبان نخون اتفاقا رشته های تاپ دنیا ب زبان انگلیسی قوی نیاز داره
ما ی کتاب آناتومی داریم اصن انگلیسی بلد نباشی نمیفهمی چ میگه چ برسه بخوای پاسش کنی