2777
2789
عنوان

چ گیری دادین

| مشاهده متن کامل بحث + 858 بازدید | 86 پست
دلیلا تقریبا همه کلیشه ایه،زبون دنیاست و بین المللیه،این درحالیه که همه منوهای گوشیمون فارسی هستش🤣، ...

خب شما در حد منوی گوشی فقط کار داری با زبان ب درد شما نمیخوره زبان یاد بگیری ما کلی کار پ زندگی داریم کلی سایت سرچ میکنیم ک ترجمه گوگل ب دردمون نمیخوره کلی کتابای تخصصی میخونیم من برای رشته ام واجبه زبان انگلیسی بلد باشم هر کی در حد خودش نیاز داره ب این زبان حد شما هم اینه

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من پای مادرمو میبوسم که منو وقتی نوجوون بودم و درم میخواست جای درس خوندن شیطونی کنم به حال خودم رها ...

کاملترین جواب 

چقدرم خوب که بازم زبان یاد میگیری هم واسه حافظه عالیه هم سطح علمی رو کلی بالا میبره

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

ماشالله هنوز ایرانی بودنتونو حفظ کردین،چون شنیدم کشورهای پیشر۴ته،زیاد حرف نمیزنن.

خیر اتفاقا چون بلدن حرف بزنن حرف میزنن

شما نه اینکه تاحالا جایی رو ندیدی اشتباه به عرضت رسوندن 

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️
چینی خیلی عجیبهمن دلم میخواد ژاپنی یاد بگیرم به جز انگلیسی. چون انیمه

اخ منم عاشق انیمه ام با این سنم خیلی از همدانشگاهیامم میبینن حتی بعضی پسرای کلاسمون دوست دارن 🤣

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

دوره ما خيلي وقته زمانش گذشته الان بچه ي سه ساله مثل بلبل انگليسي صحبت ميكنه

آره 

ولی به خدا اطرافم دارم میبینم که درسشون ضعیفه کلا ولی باید برن کلاس زبان هر لول هم میفتن

شما همسن من نیستید که باهام بچگونه رفتار کنید

از کامنتاش سوزش میباره 🤣

اخ منم عاشق انیمه ام با این سنم خیلی از همدانشگاهیامم میبینن حتی بعضی پسرای کلاسمون دوست دارن 🤣

خنده نداره با وجود ظاهرش ژانرای متفاوتی داره که باعث میشه مخاطباش زیاد شن  

ماشالله هنوز ایرانی بودنتونو حفظ کردین،چون شنیدم کشورهای پیشر۴ته،زیاد حرف نمیزنن.

حداقل مثل شما ایرانی بودن رو مایه ننگ و خجالت نمیدونه! 

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

شما همسن من نیستید که باهام بچگونه رفتار کنید

میگ چرا پرسشون بده میرن زبان خب ت دوباره برو مدرسه درست و خوب کن زبان نخون اتفاقا رشته های تاپ دنیا ب زبان انگلیسی قوی نیاز داره 

ما ی کتاب آناتومی داریم اصن انگلیسی بلد نباشی نمیفهمی چ میگه چ برسه بخوای پاسش کنی